Archief 2019


10 mei 2019

Nieuw : Kids en Koffie in Beek

Op 8 mei 2019 was er de eerste gezellige "Kids en Koffie" in de voormalige brasserie ruimte van het Kulturhus te Beek. Vanaf nu is er elke woensdagochtend van 8.30 uur tot 10.30 uur “Kids en Koffie”. De ochtend is bedoeld voor (groot)ouders en oppassen met (klein)kinderen van 0 tot 4 jaar. In de vakanties zijn ook oudere kinderen welkom. Ouders kunnen elkaar ontmoeten, ervaringen uitwisselen terwijl de kinderen spelen met het speelgoed wat aanwezig is. Gezellige, maar ook leerzame bijeenkomsten en activiteiten voor én door ouders samen met hun kinderen. Ook zal regelmatig een thema besproken worden met een deskundige, waarbij tevens de gelegenheid is om vragen te stellen. Daarnaast worden regelmatig leuke gasten uitgenodigd, zoals de ‘Voorleesvisite’, ‘Muziek op schoot’ en ‘kinder-ehbo’. Koffie en thee zijn te koop voor 1 euro. Loop gerust eens binnen! Of kijk op de facebook pagina “Kids en Koffie Beek-Berg en Dal".


25 maart 2019

Peutercafé Leuth: Gezellig samen eten?!

Op maandag 1 april a.s. (dit is géén grap!) is er weer een peutercafé in het kulturhus aan de Reusensestraat 4 in Leuth. Elke keer opnieuw is het gezellig druk met kinderen en volwassenen. Waar gaat het deze keer over? Herken je dat?  Je peuter is twee en zegt nee. Nog een hele uitdaging om hiermee om te gaan, ook qua eten. Op maandag 1 april komt Anneke Drieënhuizen langs om samen met elkaar hierover te praten. Zij is jeugdverpleegkundige op het consultatiebureau in Millingen aan de Rijn en dus voor velen een bekend gezicht. Iedereen uit Leuth en omliggende dorpen is op die dag van harte welkom van 10.00 uur tot 11.30 uur. Jouw kind kan er lekker spelen en je kunt er ook andere ouders, opa’s, oma’s of gastouders ontmoeten.
Je hoeft je voor deze peutercafé niet aan te melden, het is gratis en de koffie en thee staan voor je klaar.


31 januari 2019

Forte Welzijn Dag

De medewerkers van Forte Welzijn nodigen hierbij uit voor een inspirerende Forte Welzijn Dag.  Wat is de Forte Welzijn Dag? Op donderdag 28 maart a.s. willen wij u graag laten kennismaken met het werk van Forte Welzijn en u laten ervaren wat Forte Welzijn in de verschillende gemeenten en haar dorpen aan werkzaamheden uitvoert. Hiervoor is een gevarieerd programma samengesteld waarbij u onder meer samen met medewerkers van Forte Welzijn op stap gaat in een gebied waar Forte Welzijn actief is. 
U kunt hierbij kiezen uit de volgende drie gebieden: Overbetuwe, de Polder of Groesbeek/Heumen.

 

We hebben een brochure samengesteld waarin u alle informatie kunt vinden. Wilt u deelnemen aan deze informatieve dag? Geeft u zich dan op vóór 18 maart a.s. via ons contactformulier.  Geeft u dan ook op in welk gebied u wilt gaan kijken?
Dus wilt u eens van dichtbij zien wat Forte Welzijn doet? Grijp dan deze kans! Iedereen is van harte uitgenodigd!