Door te bewegen, maakt je lichaam een stofje aan: endorfine. Ook wel het geluksstofje genoemd. Het zorgt ervoor dat je na het bewegen beter, ontspannen en tevreden voelt. Daardoor zit je lekkerder in je vel. 20 maart is het de Dag van het geluk. Een mooi moment om het geluksgevoel te voeden. Kun jij wel wat endorfine gebruiken? Wandel dan rondom de dag van het geluk met Forte Welzijn mee! De medewerkers van Forte wachten je bij de startlocaties op. Aanmelden is niet nodig en meedoen is gratis. Vragen? Bel dan naar 085 040 60 66. 

Wandel mee in gemeente Berg en Dal

Woensdag 16 maart kun je meewandelen met wandelclub Berg en Dal. Om 9:50 uur word je verwacht bij Fletcher Hotel Restaurant Erica aan de Molenbosweg 17 in Berg en Dal. De wandeling wordt qua afstand van te voren afgestemd met degenen die meelopen. Als afsluiting zal er samen wat worden gedronken in het hotel.    

 

Maandag 21 maart om 15:30 uur start de wandeling vanaf de parkeerplaats bij Hotel – Restaurant De Wolfsberg aan de Mooksebaan in Groesbeek. Deze wandeling van ongeveer 50 minuten zal middenin de natuur zijn. Neem goede wandelschoenen mee, want het kan modderig zijn wanneer het geregend heeft. Na afloop kun je een kopje koffie/thee drinken op het terras van De Wolfsberg.

 

 

Woensdag 23 maart is er een wandeling voor ouderen die minder mobiel zijn. Tijdens een wandeling van 20/30 minuten loop je mee met de deelnemers van inloop het Groene Hart. Het Groene Hart (ook wel bekend als Kloostertuin) is aan de Stationsweg 9 in Groesbeek. De wandeling start om 14:00 uur en na afloop krijg je wat te drinken aangeboden. Wil je graag met je vader, moeder of bekende wandelen? Deze wandeling is erg geschikt voor mensen die slecht ter been zijn of in een rolstoel zitten. Wil je de deelnemers graag helpen tijdens de wandeling? Dan kun je dit aangeven bij Daniel Daam, welzijnscoach van Forte, via 06 82 65 03 90. Bij slecht weer is er een plan B. Dan worden er Oud Hollandse spelletjes gedaan binnen bij het Groene Hart. 

Wandel mee in gemeente Overbetuwe

Maandag 21 maart om 15:30 uur wordt je verwacht bij het pontje van Driel aan de Drielse Rijndijk. Met de pont (kosten overtocht wordt betaald door Forte) steek je de Rijn over. Daar wandel je via de Westerbouwing naar Landgoed Duno, twee plekken waar je een prachtig uitzicht hebt vanaf de stuwwal op Overbetuwe. De wandeling is 3-4 kilometer lang met wat hoogteverschillen en ongelijke bospaden.

 

Woensdag 23 maart om 15:00 uur is er een wandeling vanaf het jongerencentrum, Groen 21 in Heteren. Er volgt een wandeling door het gebied. Na ongeveer een uur kom je weer terug bij het jongerencentrum en krijg je wat drinken en lekkers aangeboden.

 

Donderdag 24 maart om 14:00 uur wandelt Forte vanaf Brasserie Heerlijkheid, Kerkplein 10 in Hemmen. Er volgt een wandeling van ongeveer een uur door de mooie natuur van Hemmen.

 

 

Donderdag 24 maart om 15:30 uur kun je meelopen vanaf Landerij de Park in Elst. Je maakt een mooie wandeling van 7 kilometer door park Lingezegen langs het water, de Rijkerswoerdse plassen.