Forte School : dichtbij het kind


Forte School is er voor kwetsbare maar kansrijke kinderen van de basisschool (vanaf groep drie) en voor kinderen die de overstap naar het voortgezet onderwijs gaan maken. 

Wij bieden ondersteuning op maat zodat ze makkelijker mee kunnen komen in de klas, meer zelfvertrouwen krijgen en zich prettig voelen op school. 

Nieuw bij Forte School: Ontplooien in groepsverband

 Voor het stimuleren van een brede ontwikkeling, het vergroten van het sociaal netwerk en talentontwikkeling kunnen kinderen bij ons terecht. Hierbij gaan we met groepjes van tien tot vijftien kinderen dertig weken lang aan de slag. Naast het cognitieve aanbod worden de volgende disciplines behandeld: sport, actieve leefstijl & voeding, cultuur, literatuur, natuur & milieu en ondernemerschap & duurzaamheid. 

De activiteiten vinden eens per week in de nabije omgeving van het kind plaats. Zo zorgen we ervoor dat de kinderen ook na dit traject kunnen blijven afspreken met hun nieuwe vrienden. 

Scholen, zorgteams, maatschappelijk werk en jeugdconsulenten kunnen kinderen aanmelden voor deze ondersteuning.

Meer weten? Maak vandaag nog een afspraak met onze coördinator van Forte School, Daniëlle van Deutekom. 
Haar contactgegevens vind je onderaan deze pagina.

Een-op-een aandacht

Soms kunnen kinderen om verschillende redenen niet voldoende meekomen in de klas. Wij kunnen daarbij helpen! Samen met school en ouders kijken we wat nodig is en maken we een plan op maat. Het doel is het versterken van cognitieve en sociaal-emotionele vaardigheden waardoor kinderen met plezier naar school gaan en makkelijker mee kunnen komen in de klas. 

 

Hoe we dit doen? Neem vandaag nog contact op met onze coördinator van Forte School en zij vertelt alles over onze individuele begeleiding.

Informatie en contact

Wil je meer weten? Neem dan contact op met Daniëlle van Deutekom, coördinator Forte School Overbetuwe, via 06 - 23 38 96 41 of mail naar: danielle.van.deutekom@fortewelzijn.nl.