Huisbezoeken 75+

Op dinsdag 19 februari a.s. is er van 15.00 uur tot 17.00 uur een dorpsgesprek in De Hoendrik in Herveld waarbij iedereen van harte welkom is.

 

In opdracht van de Gemeente Overbetuwe hebben vrijwilligers van Forte Welzijn in het afgelopen jaar gesprekken gevoerd met inwoners van Heteren van 75 jaar en ouder. Tijdens de gesprekken werden verschillende onderwerpen besproken zoals het wonen, de lichamelijk en geestelijk gezondheid en het hebben van activiteiten.
De uitkomsten van deze gesprekken geven meer inzicht in de leefsituatie van de oudere inwoners van Herveld-Andelst en

de knelpunten die daarin worden ervaren en staan in de bijgaande rapportage huisbezoeken Herveld-Andelst.
Tijdens die gesprekken hebben vrijwilligers, waar het nodig was, de weg gewezen naar de verschillende voorzieningen en signalen doorgeven aan de gemeente of Sociale Kernteams.
 

Na een korte presentatie van de uitkomsten van de gesprekken willen we graag met je in gesprek over vragen die uit het onderzoek naar voren kwamen. In Herveld-Andelst blijken de onderwerpen Wonen en Ontmoeten in de Hoendrik belangrijk. 
Je bent van harte uitgenodigd om je ervaringen of ideeën te delen en in gesprek te gaan met anderen die wonen of werken in Herveld-Andelst. Vanaf 14.30 uur ben je van harte welkom voor koffie of thee.  Om 17.00 sluiten we af met soep en brood.

Fijn als je even laat weten dat je wilt komen! Dat kan via een mail naar info@fortewelzijn.nl of even bellen naar ons telefoonnummer 085 040 60 66.

 

Hieronder vind je een overzicht van de kernen waar bezoeken zijn afgelegd met een link naar de betreffende rapportage.

2016-2017 Heteren Rapportage en Verslag dorpsgesprek

2015-2016 Hemmen Rapportage

2013-2015 Driel Rapportage

2013-2014 Randwijk Rapportage

2013-2014 Valburg en Homoet Rapportage

 

Wil je meer weten? Stuur dan een mail naar huisbezoeken@fortewelzijn.nl.