Mantelzorg: een hele zorg!

Voor de begeleiding van en steun aan mantelzorgers in Overbetuwe is er nu Mantelzorg Overbetuwe. Achter Mantelzorg Overbetuwe staat een organisatie met een actieve groep vrijwilligers en er is veel kennis en ervaring op het gebied van mantelzorg.


De vrijwilligers staan mantelzorgers met raad en daad terzijde als zij de grenzen van zorg en belastbaarheid soms even uit het oog verliezen en mantelzorg een opgave wordt. Ook voor jonge mantelzorgers zijn er activiteiten en is er steun.

 

Heb je vragen over- of behoefte aan (meer) informatie over mantelzorg, individuele ondersteuning, activiteiten rondom mantelzorg, zoals de Dag van de Mantelzorg, dan kun je contact opnemen met Marijke Arends, mantelzorgcoördinator Forte Welzijn.
Zij is bereikbaar via telefoonnummer 06 – 49 88 10 94 of via het algemene telefoonnummer  van Forte Welzijn : 085 – 040 60 66. Of mail naar: mantelzorgoverbetuwe@fortewelzijn.nl.

 

                                                                          Mantelzorg Overbetuwe is er voor jou!

 


14 oktober 2019

Dag van de Mantelzorg

Op 11 november 2019 vieren we in de gemeente Overbetuwe de Dag van de Mantelzorg. Forte Welzijn Mantelzorg Overbetuwe biedt u, als mantelzorger een feestelijke verwenmiddag en -avond aan. Vind hier het hele programma.

 

Uiteraard vergeten we niet de jongeren die opgroeien met zorg, JMZers. Voor deze jongeren hebben we 2 activiteiten georganiseerd, namelijk op 6 en 7 november 2019. Vind hier het hele programma.

 

Meldt u zich nu aan via info@fortewelzijn.nl , dit kan tot 2 november 2019


10 september 2019

Aanvraag Mantelzorgwaardering

Het aanvragen van de mantelzorgwaardering gaat per 1 september 2019 via de Sociale Kernteams (SKT) of via de website van de gemeente Overbetuwe.

Een aanvraag via SKT kun je doen door te bellen naar telefoonnummer 06 -11 73 61 68 (bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 12.00 uur) of door een mailtje te sturen naar: info@kernteamsoverbetuwe.nl.
Wil je de aanvraag doen via de gemeente, ga dan naar de website van de gemeente.