Repair Café in Elst en Randwijk

Wil je iets gerepareerd hebben?

Kom dan naar het Repair Café! Het kan van alles zijn: een broodrooster, een lamp, een föhn, speelgoed, servies: alles wat het niet meer doet is welkom en kan onder begeleiding gemaakt worden. Er staan vrijwilligers klaar om je met raad en daad terzijde te staan.

 

Het wordt steeds maar drukker bij het Repair-Café. Gemiddeld worden per keer zo’n 25 tot 30 items ter reparatie aangeboden. De eigenaars ontdekken, samen met de reparateur, steeds vaker dat het soms maar een kleine reparatie vereist om de spulletjes weer werkend te krijgen. Elektrische huishoudelijke apparatuur of elektrisch gereedschap ligt vaak niet meer werkend in de kast of schuur. Maar het is jammer om het weg te gooien want het werkte eigenlijk altijd goed. Meenemen naar het repair-café geeft meteen duidelijkheid en het is gratis.

Het gaat om elektrische huishoudelijke artikelen, elektrisch gereedschap, audioapparatuur, lampen maar ook om kledingreparatie. (Televisies en witgoed vallen buiten het bereik van dit  Repair-Café.)

 

Ook voor vragen op het gebied van de computer of tablet kunt u terecht, bijvoorbeeld over de USB-stick of een vastgelopen programma.

Het Repair Café Overbetuwe in Elst is elke laatste donderdag van de maand geopend van 13.00 uur 
tot 16.00 uur.

Locatie: Kringloopwinkel 2Switch,
Nieuwe Aamsestraat 42 in Elst.

Het Repair Café Overbetuwe in Randwijk is iedere eerste vrijdag van de maand geopend van 19.00 - 21.00 uur.

Locatie: Cultureel centrum “Randwijks Hof”, Bredeweg 8A in Randwijk.

 

Voor meer informatie over het Repair Café Overbetuwe kunt u bellen met 

Forte Welzijn, telefoonnummer 085 - 040 66 60

Meer informatie over het het landelijke Repair Café vind je op https://repaircafe.org.