Repair Café in Elst, Randwijk en Zetten

Wil je iets gerepareerd hebben?

Kom dan naar het Repair Café! Het kan van alles zijn: een broodrooster, een lamp, een föhn, speelgoed, servies: alles wat het niet meer doet is welkom en kan onder begeleiding gemaakt worden. Er staan vrijwilligers klaar om je met raad en daad terzijde te staan.

Vanaf 1 oktober 2018 is er ook een Repair Café in Zetten! Vanaf die datum kun je de eerste maandag van de maand tussen
13.30 uur en 16.30 uur op de eerste verdieping (lift aanwezig) van De Verbinding aan de Stationsstraat 1 in Zetten terecht voor hulp bij allerlei mogelijke reparaties. Het Repair Café in Zetten zal eerst een half jaar proefdraaien. Bij voldoende belangstelling zal er in het nieuwe jaar op maandelijkse basis een Repair Café georganiseerd worden.
Handige vrijwilligers zijn overigens ook nog van harte welkom! 

 

En het wordt steeds maar drukker bij het Repair-Café. Gemiddeld worden per keer zo’n 25 tot 30 items ter reparatie aangeboden. De eigenaars ontdekken, samen met de reparateur, steeds vaker dat het soms maar een kleine reparatie vereist om de spulletjes weer werkend te krijgen. Elektrische huishoudelijke apparatuur of elektrisch gereedschap ligt vaak niet meer werkend in de kast of schuur. Maar het is jammer om het weg te gooien want het werkte eigenlijk altijd goed. Meenemen naar het repair-café geeft meteen duidelijkheid en het is gratis.

Het gaat om elektrische huishoudelijke artikelen, elektrisch gereedschap, audioapparatuur, lampen maar ook om kledingreparatie. (Televisies en witgoed vallen buiten het bereik van dit  Repair Café.). Ook voor vragen op het gebied van de computer of tablet kunt u terecht, bijvoorbeeld over de USB-stick of een vastgelopen programma.

* Het Repair Café Overbetuwe in Zetten is de eerste maandag van de maand geopend tussen 13.30 uur en 16.30 uur. 
Locatie : In De Verbinding aan de Stationsstraat 1 in Zetten. Het Repair Café bevindt zich op de eerste verdieping en er is een lift aanwezig.
De overige data van Repair Cafe Zetten voor dit jaar zijn maandagmiddag 5 november en 3 december, ook van 13.30 uur tot 16.30 uur.   


* Het Repair Café Overbetuwe in Randwijk is iedere eerste vrijdag van de maand geopend van 19.00 tot
21.00 uur.

Locatie: Cultureel centrum “Randwijks Hof”, Bredeweg 8A in Randwijk.

 

 

* Het Repair Café Overbetuwe in Elst is elke laatste donderdag van de maand geopend
van 13.00 uur  tot 16.00 uur.

Locatie: Kringloopwinkel 2Switch,  Nieuwe Aamsestraat 42 in Elst.


Voor meer informatie over het Repair Café Overbetuwe kunt u ons bellen op telefoonnummer 085 - 040 66 60.

Meer informatie over het het landelijke Repair Café vind je op https://repaircafe.org.