Effe klessen

Effe klessen is een project waarbij jij als inwoner van gemeente Berg en Dal wordt uitgenodigd om een telefoongesprek te voeren met iemand die je niet kent. In deze tijd waarin veel mensen minder directe contacten hebben vind ook jij het misschien leuk om hieraan mee te doen.

 

Het werkt zo: Je geeft jezelf op voor een datum en een tijdstip waarop je beschikbaar bent. Jouw telefoonnummer wordt dan gekoppeld aan een willekeurig ander telefoonnummer van iemand die zich voor hetzelfde moment heeft aangemeld. Vervolgens heb je een telefoongesprek waarbij je elkaar de vraag stelt wat je die dag hebt gedaan. Het is de bedoeling dat het een positief gezellig gesprek is waarbij je de ander vooral vragen stelt.
Na een kwartier beëindig je het gesprek. Forte Welzijn organiseert dit project en maakt ook de matches. Wij hopen dat ook jij je gaat aanmelden.

 

De mogelijkheden om een telefoongesprek te voeren zijn tussen 10.00 en 12.00 uur in de ochtend en van 19.00 tot 21.00 uur in de avond. Geef bij je aanmelding zo precies mogelijk het tijdstip aan waarop je wilt bellen.

 

Meld je je ook aan? Doe je het niet voor jezelf, dan doe je het toch gewoon voor een ander? Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar effeklessen@fortewelzijn.nl, een sms te sturen naar 06- 82 63 77 35 of door in de ochtend tussen 10.00 en 12.00 uur te bellen naar 06 - 82 63 77 35.

 

Instagram effe klessen

Facebook effe klessen

Of bekijk het onderstaande filmpje, waarin verschillende opbouwwerkers van Forte Welzijn uitleg geven over Effen klessen.