Logo DarkLogo Light

Toeslagenspreekuur

Lees voor

Toeslagenspreekuur

Forte Geldzaken is half maart 2018 gestart met het toeslagenspreekuur.

Alle inwoners van de gemeente Overbetuwe kunnen hier terecht met hun vragen

over- of hulp bij de toeslagen van de belastingdienst. Het gaat hierbij om

zorgtoeslag, huurtoeslag, kindgebonden budget en kinderopvangtoeslag.Bij het toeslagenspreekuur van Forte Geldzaken zit een team van goed opgeleide vrijwilligers klaar om je vragen te beantwoorden en te helpen bij het aanvragen of wijzigen van een toeslag. Het toeslagenspreekuur is geen open inloop maar gaat op afspraak.

Om je een idee te geven over het toeslagenspreekuur kun je een filmpje bekijken dat we erover gemaakt hebben.
Heb je een vraag over een toeslag of heb je hulp nodig? Meld je dan aan! Want de gevolgen van een verkeerd aanvraagde toeslag kunnen enorm zijn. Aanmelden voor een afspraak kan door te bellen naar Forte Welzijn : 085 – 040 60 66 of een mailtje te sturen naar belastingspreekuur@fortewelzijn.nl. Vermeld in je mailtje in elk geval je naam, adres, je telefoonnummer en het onderwerp waar je vraag over gaat.

Momenteel wordt het toeslagenspreekuur eens per twee weken op dinsdagochtend gehouden in De Wieken,Prinses Irenestraat 49 in Elst. Als blijkt uit de hoeveel aanmeldingen dat er behoefte aan is, wordt het toeslagenspreekuur uitgebreid naar meerdere locaties in de gemeente. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Forte Geldzaken via het e-mailadres fortegeldzaken@fortewelzijn.nl.

Let op, stuur hier niet je aanmelding naar toe!