14 strikes voor jonge mantelzorgers

Lees voor
12 juni 2023

14 strikes voor jonge mantelzorgers

Donderdagavond verzorgde Forte Welzijn een verwenavond voor de oudere jonge mantelzorgers. De sfeer zat er goed in: handje klap na elke strike en juichen voor elkaar. Tijdens het eten hadden een aantal regelmatig de slappe lach. En dat was precies wat de bedoeling was, een ontspannen avond met elkaar!

Donderdag 15 juni gaat Forte bowlen met de jonge mantelzorgers in leeftijdscategorie twaalf jaar en jonger. En ja, jouw kind/leerling kan nog mee! Gewoon even aanmelden. Een strike of bal in de goot. Het maakt niet uit als het maar gezellig is. Wacht niet te lang. Opgeven kan tot woensdag 14 juni om mee te gaan naar Bowlmore aan de Schelmseweg 52 in Arnhem. Deze activiteit is gratis en natuurlijk is er wat lekkers en iets te drinken bij.

Tussen de 6 en 12 jaar en woonachtig in Overbetuwe
Dan kun je donderdag 15 juni van 16:00 – 18:00 uur mee bowlen.

Wil jouw kind/leerling mee?
Geef je dan op via Saskia Henze: mantelzorgoverbetuwe@fortewelzijn.nl of 06-46 37 50 70.

Zorg voor of zorgen maken over iemand uit het gezin of familie
Is er een broertje of zusje waar je als ouders meer zorgen over hebt. Bijvoorbeeld omdat dit je broertje/zusje een beperking of een chronische ziekte heeft. Of is er een ouder die (psychisch) ziek is. Dan kan er sprake zijn van jonge mantelzorg. Ook al hoeft het kind niet letterlijk en figuurlijk te zorgen, het is er in het hoofd misschien toch druk mee. Lotgenoten contact en even samen ontspannen kan dan fijn zijn!

Lukt het deze dag niet? Neem gerust contact op met Saskia of een van de jongerenwerkers van Forte. Volg de jongerenwerkers via Insta jongerenwerk_overbetuwe.