50plus en (weer) spelen in een band

Lees voor
18 februari 2022

50plus en (weer) spelen in een band

Je bent met pensioen en droomt er van ooit nog eens in een band te spelen, maar dat heb je nog nooit gedaan. Je hebt wel eens voorzichtig een instrument bespeeld, maar nooit goed genoeg. Je hebt daadwerkelijk bandervaring en wil graag anderen muzikaal iets bijbrengen of de muziek weer oppakken. Als jij jezelf hierin herkent, dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij geloven in de verbindende kracht van muziek. Dan gaat het meer dan alleen over muziek maken, maar ook over elkaar ontmoeten. Wij zijn benieuwd of er inwoners uit de polder zijn die hun muzikale talent (verder) willen ontwikkelen. Of er een docent is die enthousiast wordt van anderen de basisvaardigheden bijbrengen, samen te oefenen en misschien wel toe te werken naar een optreden? Hoe cool zou dat zijn!? De locatie hebben we ‘De Waard van Kekerdom’. Nu nog de mensen.

Wil jij meedenken of meedoen? Neem dan contact op met Jesse Jansen, opbouwwerker bij Forte Welzijn. Stuur een mailtje naar jesse.jansen@fortewelzijn.nl of bel met 06-82 61 26 12.