Activiteit met leerlingen Montessori College Groesbeek

Lees voor

Activiteit met leerlingen Montessori College Groesbeek - iedere Woensdag

In 2018 startten Het Montessori College Nijmegen & Groesbeek en de Stichting Primair Onderwijs Groesbeek (SPOG) samen een nieuw initiatief voor leerlingen van 10-15 jaar. Enerzijds om de doorgaande lijn van basisonderwijs naar voortgezet onderwijs te bevorderen, anderzijds om een nieuw onderwijsconcept neer te zetten dat gebaseerd is op het agora-onderwijs in Roermond. Onderwijs dat niet uitgaat van bestaande kaders maar vanuit anders denken. Onderwijs dat dus niet persé plaats vindt in een lokaal, met lesmethodes, toetsen, cijfers en een leraar voor de klas. Leerlingen van diverse niveaus en leeftijden leren met en van elkaar en met hoofd, hart en handen. We sluiten aan bij de ontwikkelbehoefte en talenten van de leerlingen.

Op 10-15 Agora, op de locatie in Groesbeek,  zijn leerlingen welkom vanaf 10 jaar, als zij starten in groep 7 van de basisschool. De leerlingen ronden bij ons zowel hun basisschool als middelbare school af. De leerlingen zitten met verschillende leeftijden en niveaus door elkaar in units van ongeveer 45 leerlingen en 2 à 3 coaches.

Stichting Vitaal Mariëndaal, ZZG, Forte Welzijn en Gasterij ‘t Groeske willen deze leerlingen daarom graag een plek aanbieden waar zij hun vaardigheden en talenten kunnen ontwikkelen in een veilige, maar uitdagende omgeving

Lize Wubbels

Welzijnscoach & Jongerenwerker
Berg en Dal
Groesbeek (welzijnscoach) en Millingen aan de Rijn (jongerenwerk)
06-82 63 78 31

Daniel Daam

Welzijnscoach
Berg en Dal
06 82 65 03 90