Buurtgezinnen en Forte Welzijn on tour!

Lees voor

Buurtgezinnen en Forte Welzijn on tour!

Ben je op zoek naar een steuntje in de rug voor jouw gezin? Benieuwd hoe je kan spelen met je kind? Of wil je je graag op een zinvolle manier inzetten voor een ander? Kom dan naar de infotour van Buurtgezinnen en Forte Welzijn. Coördinatoren Louise en Marloes maken graag kennis met je.

Buurtgezinnen, Forte Thuis en Spel aan Huis zijn er voor gezinnen met kinderen in de leeftijd van 0 – 23 jaar. Om je te informeren over deze projecten organiseren de coördinatoren op verschillende plekken in gemeente Berg en Dal info uurtjes. Als je wat ondersteuning kunt gebruiken in jouw gezin, ondersteuning wilt geven als vrijwilliger of als steungezin, óf gewoon nieuwsgierig bent, kom dan eens langs zodat zij je vrijblijvend meer kunnen vertellen. Je bent welkom met of zonder kinderen, aanmelden is niet nodig.

Forte Thuis: geeft gezinsondersteuning aan ouders waarbij het runnen van een gezin om verschillende redenen even niet vanzelf gaat en er tijdelijk een steuntje in de rug gewenst is. Forte biedt deze gezinsondersteuning met vrijwilligers.

Spel aan Huis: is een gratis programma voor kinderen van 1,5 tot en met 7 jaar. Een student of vrijwilliger komt thuis en stimuleert het spelen. Spelend leert je kind meer woorden of kan je kind zich langer concentreren. Spelen is namelijk ontzettend belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Louise Mensink: 06-45114838 / louise.mensink@fortewelzijn.nl.

Buurtgezinnen: Onder het motto ‘Opvoeden doen we samen’, koppelt Buurtgezinnen gezinnen die steun kunnen gebruiken aan een stabiel gezin in de buurt. Zo krijgen kinderen wat extra liefde en aandacht en worden ouders ontlast.

Je leest meer over Buurtgezinnen op www.buurtgezinnen.nl, of neem contact op met Marloes Bazuin: 06-42921883 / marloes@buurtgezinnen.nl.

Louise en Marloes hopen je te zien op hun tour!

Louise Mensink

Coördinator Forte Thuis en Spel aan Huis
Berg en Dal
06-45 11 48 38