Dag van de Mantelzorg Berg en Dal

Lees voor

Dag van de Mantelzorg Berg en Dal

Dag van de mantelzorg Berg en Dal op 9 november

Aan de vooravond van de dag van de mantelzorg organiseert Mantelzorg Berg en Dal een avondje uit voor  mantelzorgers. Op donderdag 9 november is er in de Vriendenkring in Leuth een gezellig optreden van  “De Meisjes van de Radio” De inloop is vanaf 19.30 uur  en aanvang van het programma avond is om 20.00 uur.

Deze interactieve voorstelling zit vol vrolijkheid en energie rondom de grote ster van de show “De Radio”.  Een feest van herkenning met liedjes en radiogeluid van wat langer geleden tot nu en herkenbaar voor iedereen. Geniet van een swingend repertoire, luisterliedjes, meezingers en bekende radio spelletjes. Met hits en krakers vanaf de jaren 50! Het is voor jong en oud.

Voor een hapje en drankje wordt gezorgd! Mantelzorgers zijn van harte welkom. Dat mag alleen, maar ook samen met degenen voor wie zij zorgen.

Ben je mantelzorger en nog niet bekend bij Mantelzorg Berg en Dal? Ook dan kun je deze avond bezoeken. Schrijf je dan gelijk ook in en je ontvangt onze nieuwsbrief 4x per jaar.

Waar

De Vriendenkring, Steenheuvelsestraat 39, 6578 AB in Leuth

Aanmelden

Aanmelden kan t/m 5 november via info@mantelzorgbergendal.nl of 085 0406066.

Geef daarbij ook aan of je alleen komt of samen.

Meer informatie over Mantelzorg Berg en Dal is te vinden op www.mantelzorgbergendal.nl

Hanneke Klievink

coördinator Mantelzorg Berg en Dal & Maatjes
Berg en Dal
gemeente Berg en Dal
06 13 19 85 59