Inspiratiemiddag ‘spelen in jouw buurt’ – Elst

Lees voor

Inspiratiemiddag ‘spelen in jouw buurt’ – Elst

Wil jij als kind fijn spelen in jouw buurt? En vind jij het als (groot)ouder/verzorger belangrijk dat jouw (klein)kind fijne en veilige plekken heeft om te spelen?
Kom mee BOSSen in jouw buurt!
BOSS staat voor Bewegen Ontmoeten Spelen en Sporten en dat kan in jouw buurt in speeltuinen, op grasveldjes, natuurplekken en op andere ontmoetingsplekken buiten. De gemeente gaat de komende jaren BOSS-plekken aanpassen; speel-toestellen worden soms anders verdeeld of moeten weg en er wordt meer gebruik gemaakt van elementen uit de natuur. Dat betekent dat er ook speelplekken ontstaan waar geen speeltoestellen zijn, maar waar wel veel ruimte is om te spelen. Maar hoe doe je dat nou? Hoe kun je spelen met de natuur, of zelfs met ‘niks’?
En waar spelen of bewegen jouw kinderen het best? Kom alvast inspiratie opdoen en jouw ideeën delen tijdens de BOSS-inspiratiemiddag. Ontdek de mogelijkheden voor jouw buurt! Wij zorgen voor drinken en wat lekkers en natuurlijk voor spel.

Wie?
Voor iedereen die geïnteresseerd is – jong en oud!
Wanneer?
Zaterdagmiddag 15 april van 14.00 – 15.00 uur bij Speeltuin de Appelgaard
Woensdagmiddag 19 april van 14.00 – 15.00 uur bij Speeltuin Agnietenhof
Meer informatie?
Houd www.onsoverbetuwe.nl in de gaten. Daar verschijnt de informatie op. Of neem contact op met Gonneke Zoutendijk, opbouwwerk Forte Welzijn.