Kennismaken met exotische dieren voor Jonge Mantelzorgers in gemeente Berg en Dal

  • Home
  • Activiteiten
  • Kennismaken met exotische dieren voor Jonge Mantelzorgers in gemeente Berg en Dal
Lees voor

Kennismaken met exotische dieren voor Jonge Mantelzorgers in gemeente Berg en Dal

Ben jij tussen de 7 en 25 jaar, woon je in gemeente Berg en Dal en zorg je voor iemand? Of maak je je dagelijks ernstig zorgen over iemand in jouw omgeving. Dan ben je een jonge mantelzorger.
Mantelzorg Berg en Dal organiseert dit jaar tijdens de Week van de Jonge Mantelzorger een toffe activiteit. Een kennismaking met exotische dieren! Denk aan een slang, vogelspin, reuze slakken of een kakkerlakken.
Je krijgt bij binnenkomst iets lekkers, krijgt uitleg over de dieren en mag ze zelfs aanraken en/of vasthouden. Natuurlijk krijg je ook de kans om leuke foto’s en selfies te maken met de dieren.
Je mag je samen met één broer, zus, vriend of vriendin opgeven. Er zijn geen kosten aan deze activiteit verbonden. Aan het eind van de activiteit ontvang je nog een cadeaubon, waarvoor je zelf nog iets leuks uit kunt zoeken.
De wandeling vindt plaats op vrijdag 9 juni, van 19.00 tot 21.30 uur in jongerencentrum de Tof in Millingen ad Rijn. Aanmelden is verplicht.
Wil je meer informatie of wil je je aanmelden? Neem contact op met Sanne Verburg, sanne.verburg@fortewelzijn.nl of 06-22073034.

Sanne Verburg

Opbouwwerker en coördinator Vrijwilligerssteunpunt & Jonge mantelzorgers
Berg en Dal
Groesbeek, Horst en Heilig Landstichting
06-22 07 30 34