Expositie NAH Ontmoeten en verbinden

Lees voor

Expositie NAH Ontmoeten en verbinden

In De Huiskamer van Heteren is op 20 september van 14.00 tot 16.00 uur de Expositie Verbinden en ontmoeten feestelijk geopend. Via kunst en verhalen maak je kennis met de vele vormen van Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) en de gevolgen daarvan.

Het idee voor de expositie ontstond tijdens een NAH café met als thema Vrije tijd. Hierover praten riep zoveel positieve energie op dat bezoekers er werk van maakten om hun vrijetijdsbesteding en verhaal onder de aandacht te brengen. Aan de slag zijn met activiteiten die wél lukken draagt voor hen bij aan ontspanning, eigenwaarde en sociale contacten. De organisatoren willen door deze ontmoeting ook meer begrip kweken tussen mensen met NAH en zonder. Deze unieke tentoonstelling is vrij te bezoeken tot 20 november.

Eerstvolgende NAH cafés

Dinsdag 19 september van 10.30 tot 12.00 uur NAH café Elst, De Ruimte, St Maartenstraat 32B.
Woensdag 20 september van 10.30 tot 12.00 uur NAH café Heteren Huiskamer van Heteren, Kwadrant 2. Dit café staat in het licht van de expositie.

De gevolgen van een hersenbloeding, hartstilstand, tumor of ongeluk, hebben grote impact op het leven van een getroffene en zijn omgeving. In de NAH cafés kan je vrijblijvend in gesprek met elkaar. Soms is er een thema, soms een gastspreker. Bij deze gratis cafés zijn mantelzorger/begeleider/partner ook welkom!

Meer weten?
Neem contact op met Stichting Gehandicaptenplatform Overbetuwe, Jeanne Verdijk 0481-376595 / sgo.overbetuwe@gmail.com of Forte Welzijn, Saskia Henze 06 46 37 50 70 / mantelzorgoverbetuwe@fortewelzijn.nl.

Wendy van de Putte

coördinator Mantelzorg
Overbetuwe
06-13 41 28 23