Mantelzorgcafé Laatste levensfase waardevol en liefdevol vormgeven

  • Home
  • Activiteiten
  • Mantelzorgcafé Laatste levensfase waardevol en liefdevol vormgeven
Lees voor

Mantelzorgcafé Laatste levensfase waardevol en liefdevol vormgeven

Mantelzorger zijn vraagt veel. Vaak doe je het uit liefde die je voor de ander voelt. Maar wat als dat niet meer lukt? Of als het toch allemaal teveel wordt? Met wie deel je dat dan?

Dinsdag 23 mei is er weer een Mantelzorgcafé. Het café is van 19:30 – 21:30 uur in Basisschool Stap voor Stap aan de Kruisakker (inloop vanaf 19.15 uur) te Elst.Onder genot van een kopje thee/ koffie ontmoet je andere mantelzorgers. Dit keer in ons café:

Keuzes in jouw laatste levensfase: praat erover

Nee, makkelijk is het niet dit onderwerp. Belangrijk wel. Want weet je van elkaar wat je wilt als het einde nader bij komt? Waar je aan moet denken? Wat zijn goede vragen om aan jezelf te stellen? Wat er mogelijk is? Hoe je er over in gesprek kan gaan met naasten? En wat te doen als die er niet zijn?
Daar helderheid in creëren kan een last van jouw schouder afhalen.

Speciaal voor dit thema hebben we Monique Branse van Stichting Jouw Laatste levensfase uitgenodigd. Monique, zelf mantelzorger en bekend met de burn out die op de loer ligt en heeft het tot haar missie gemaakt om mantelzorgers op diverse manieren met hart en ziel te ondersteunen. Onder andere deze bezieling leidde tot haar bedrijf.

Info over het mantelzorgcafé kun je krijgen door een mail te sturen naar mantelzorgoverbetuwe@fortewelzijn.nl

Wendy van de Putte

coördinator Mantelzorg
Overbetuwe
06-13 41 28 23