Logo DarkLogo Light

High Tea mantelzorgers

Lees voor

High Tea mantelzorgers

Als mantelzorgers ben je dag in, dag uit bezig met de zorg voor of zorgen over een naaste. Vaak vanuit liefde en met alle toewijding. Want zorgen voor, dat doe je toch gewoon? Het voelt vanzelfsprekend, maar wij vinden het van onschatbare waarde. Daarom verzorgen wij voor de Dag van de Mantelzorg op zaterdag 12 november opnieuw een gratis High Tea. Samen met Renate Buitenhuis van Thee van Toen, zetten we jou in de schijnwerpers. Je kunt deze middag genieten van al het lekkers wat Thee van Toen je voorschotelt. De High Tea is van 15:00 tot 17:00 uur in Basisschool Stap voor Stap in Elst.

Aanmelden
Wil je graag komen? Meld je dan vóór maandag 7 november via onderstaand formulier of bel met Saskia Henze 06-46 37 50 70.

 

Ontspannen met reiki

Ben je bekend als mantelzorger bekend bij de afdeling Mantelzorg Overbetuwe van Forte? Dan geeft Angelique den Engelsen van natuurgeneeskundige praktijk GezondGoed gratis Reiki behandeling voor mantelzorgers op 10 november van 9.00 – 17.00 uur. Vol is vol. Aanmelden kan via info@gezondgoed.nu of www.gezondgoed.nu. Daarnaast krijgen mantelzorgers gedurende de hele maand november €10,- korting op een Reikibehandeling. Of 5 Reikibehandelingen halen en maar 4 betalen. Ook hiervoor geldt dat u bekend bent bij Mantelzorg Overbetuwe.

 

Saskia Henze

coördinator Mantelzorg
Overbetuwe
06 46375070