Workshop Energiemanagement

Lees voor

Workshop Energiemanagement

De workshop Energiemanagement wordt gegeven door Vitaloog Lotte Visschers. Een vitaloog begeleidt individuen, teams en organisaties naar meer vitaliteit, zodat ze (nog) meer resultaat uit hun talenten, loopbaan en privéleven kunnen halen.

De workshop Energiemanagement

Dinsdag 10 oktober, ontvangst met kopje koffie vanaf 19.15 uur, aanvang 19.30 uur tot c.a. 21.00 uur

Voorzieningenhart Op de Heuvel

Ericastraat 39, Groesbeek

 

Wie zich energiek voelt, kan zich beter concentreren, kan beter omgaan met tegenslagen en is een fijner persoon in de omgang. Het doel van de workshop is om je na te laten denken over de manier waarop jij invloed kan hebben op je eigen energie. Hoe je dat doet is namelijk van grote invloed op jouw welzijn en presteren. De workshop is praktisch en laagdrempelig, met ruimte voor interactie met elkaar.

Benieuwd naar deze workshop? Graag ontvangen we je aanmelding met een korte omschrijving over je rol, motivatie of verwachting, zodat Lotte dit in de workshop kan verwerken. (b.v. Als alleenstaande werkende ouder energie beter verdelen of zorg voor zieke partner combineren met eigen activiteiten of leren om balans te vinden in werk, studie en sociale contacten)

Aanmelden graag via Forte Welzijn, Elena Sanchez. elena.sanchez@fortewelzijn.nl of bel 06 13412823