Forte Welzijn en het coronavirus

Op deze pagina vindt u het laatste nieuws rond het coronavirus en de invloed die de uitbraak heeft op onze activiteiten.

Update 20 maart 2020

Onze maatregelen

 

Wegens de snelle verspreiding van het Coronavirus in ons land en op advies van de overheid, is Forte Welzijn genoodzaakt om uit voorzorg een aantal maatregelen te treffen. Deze maatregelen gelden vooralsnog tot 1 april 2020.


Bijeenkomsten en activiteiten

Onze bijeenkomsten en activiteiten met 10 of meer deelnemers gaan op dit moment niet door. Voor de bijeenkomsten en activiteiten met minder dan 10 deelnemers geldt dat ze nog doorgang vinden. Mocht dit anders zijn dan wordt u tijdig geïnformeerd. Heeft u klachten als een verkoudheid, hoesten of koorts dan verzoeken wij u om niet te komen naar deze activiteiten.

 

Veel sociaal-maatschappelijke activiteiten gaan nu niet door. Deelnemers aan deze activiteiten zijn vaak mensen die extra kwetsbaar zijn. Zij hebben vaak wel behoefte contact en verbinding. Vooral nu in deze periode waarin veel (dagbesteding)activiteiten ook al teruggeschroefd worden omwille van ieders gezondheid. Onze medewerkers zijn daarom gestart met nagaan of het mogelijk is om deze mensen, daar waar mogelijk, toch een vorm van ondersteuning te bieden.

Afspraken

Heeft u een afspraak en last van klachten als een verkoudheid, hoesten of koorts? Neem dan a.u.b. contact op met de medewerker van Forte Welzijn om de afspraak te verzetten.

 

Kantoren

Indien mogelijk werken onze medewerkers vanuit thuis. Daarom zullen de kantoren in Elst (De Wieken) en in Groesbeek (De Körf) beperkt bemenst zijn. Ook de overige fysieke plekken waar vaak Forte Welzijn medewerkers aanwezig zijn zullen beperkt bemenst zijn door onze medewerkers (Jongerencentra en wijkcentra in Overbetuwe en Berg en Dal).

 

Wij blijven op werkdagen telefonisch bereikbaar van 8.30-12.30 uur via telefoonnummer 085-040 60 66 of via e-mail met uw vaste contactpersoon binnen Forte Welzijn of via info@fortewelzijn.nl

 
Algemene aandachtspunten

Het RIVM heeft de meest actuele informatie op hun website staan:  https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19Daar vindt u ook de veel gestelde vragen en informatiefilmpjes over het Coronavirus.