Forte Welzijn en het coronavirus

Het  coronavirus, dat begin 2020 opdook, heeft ons op een bepaalde manier allemaal getroffen. We moeten binnen blijven, thuiswerken, soms in combinatie met zorg van een naaste of lesgeven aan de kinderen.
 

Sociaal werk is cruciaal beroep en daarom proberen de sociaal werkers van Forte Welzijn met man en macht inwoners zoveel waar mogelijk te ondersteunen. Dat doen we met heel ons hart, we vinden het belangrijk dat we er voor elkaar zijn en omzien naar elkaar! Heb je hulp nodig of wil je graag iemand helpen, dan kun je contact met ons opnemen. Je kunt daarvoor bellen naar telefoonnummer 085 - 040 60 66 of mail naar info@fortewelzijn.nl.

Samen met jullie maken we de lokale leefomgeving een stukje mooier.

Zorg goed voor jezelf en je omgeving en blijf gezond!  


Op deze pagina vind je het laatste nieuws rond het coronavirus en de invloed die de uitbraak heeft op onze activiteiten.

Update 5 maart 2021
 

Onze maatregelen

Wegens de verspreiding van het coronavirus in ons land en op advies van de overheid, is Forte Welzijn genoodzaakt om uit voorzorg een aantal maatregelen te treffen. 

 

De kantoren in Elst (De Wieken) en in Groesbeek (De Körf) zijn uitsluitend op afspraak te bezoeken.

De medewerkers van Forte Welzijn hebben persoonlijk contact met mensen daar waar nodig is en in de overige gevallen wordt naar een andere manier van communicatie gezocht.  Dat kan zijn via de telefoon, via beeldbellen of in combinatie met persoonlijk contact. Wij behoren tot de vitale beroepsgroepen, op ons is dus niet van toepassing om zoveel als mogelijk thuis te werken. In principe doen we activiteiten in aangepaste vorm, en zijn per activiteit op zoek naar de passende vorm (kleinere groepen, grotere locaties, buiten, etc.). Daarbij zorgen we in eerste instantie goed voor de gezondheid van onze werknemers en ook vrijwilligers door de RIVM richtlijnen te hanteren.


Bijeenkomsten en activiteiten
Onze collectieve bijeenkomsten gaan op dit moment voor een deel (nog) niet door. Indien een activiteit wel opgestart kan worden zul je daarvoor benaderd worden. Voor de afspraken en bijeenkomsten die wel doorgaan gaat dat aan de hand van reserveringen. Nadat een activiteit (deels) opgestart is zal ook op onze website hiervan melding worden gemaakt bij die activiteit. Er zijn dus geen open inloopmogelijkheden tot nader bericht. De RIVM richtlijnen blijven onverkort van kracht. 

  

Afspraken

Individuele afspraken met onze medewerkers en vrijwilligers kunnen onder bepaalde voorwaarden doorgaan. Uitsluitend als jij en onze medewerker of vrijwilliger geen klachten als een verkoudheid, hoesten of koorts hebben. Neem alstublieft altijd even contact op met degene met wie de afspraak gepland is in geval van twijfel. 

 

Kantoren
Indien mogelijk werken onze medewerkers vanuit thuis. De kantoren in Elst (De Wieken) en in Groesbeek (De Körf) zijn uitsluitend op afspraak te bezoeken. Ook de overige fysieke plekken waar vaak Forte Welzijn medewerkers aanwezig zijn hebben te maken met aangepaste openingstijden (Jongerencentra en wijkcentra in Overbetuwe en Berg en Dal). Ze zijn uitsluitend op afspraak of reservering te bezoeken.

Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 8.30 uur tot 17.00 uur via telefoonnummer 085-040 60 66 of via e-mail met je  vaste contactpersoon binnen Forte Welzijn of via info@fortewelzijn.nl. 

Algemene aandachtspunten

Wil je meer informatie? Het RIVM heeft de meest actuele informatie op hun website staan. Ga daarvoor naar https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19