Forte Welzijn en het coronavirus

Het coronavirus, dat begin 2020 opdook, heeft ons op een bepaalde manier allemaal getroffen. Wij volgen de richtlijnen vanuit de overheid en houden je op deze pagina op de hoogte wat dit betekend voor Forte. 
 

Sociaal werk is cruciaal beroep en daarom proberen de sociaal werkers van Forte Welzijn met man en macht inwoners zoveel waar mogelijk te ondersteunen. Dat doen we met heel ons hart, we vinden het belangrijk dat we er voor elkaar zijn en omzien naar elkaar! Heb je hulp nodig of wil je graag iemand helpen, dan kun je contact met ons opnemen. Je kunt daarvoor bellen naar telefoonnummer 085 - 040 60 66 of mail naar info@fortewelzijn.nl.

Zorg goed voor jezelf en je omgeving en blijf gezond!  


Op deze pagina vind je het laatste nieuws rond het coronavirus en de invloed die de uitbraak heeft op onze activiteiten.

Update juli 2021
 

 

Wij zijn blij dat er weer veel kan. De meeste activiteiten zijn dan ook weer begonnen!

De kantoren in Elst (De Wieken) en in Groesbeek (De Körf) zijn nog steeds alleen op afspraak te bezoeken. Naast afspreken op locatie is er ook altijd nog de mogelijkheid om te beeldbellen. 

 

Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 8.30 uur tot 17.00 uur via telefoonnummer 085-040 60 66, via e-mail met je  vaste contactpersoon binnen Forte of via info@fortewelzijn.nl. 

 

Algemene aandachtspunten

 

Wil je meer informatie? Het RIVM heeft de meest actuele informatie op hun website staan. Ga daarvoor naar https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19

 

We houden ons nog steeds aan de basisregels:

  • Was vaak en goed je handen
  • Houd 1,5 meter afstand van anderen
  • Blijf thuis bij klachten en laat je direct testen.