Forte Welzijn en het coronavirus

Op deze pagina vindt u het laatste nieuws rond het coronavirus en de invloed die de uitbraak heeft op onze activiteiten.
Onder aan deze pagina vindt u een schema met de informatie over de meest actuele situatie.

Update 25 juni 2020 

Onze maatregelen

Wegens de verspreiding van het coronavirus in ons land en op advies van de overheid, is Forte Welzijn genoodzaakt om uit voorzorg een aantal maatregelen te treffen. Deze maatregelen gelden vooralsnog tot 1 september 2020.

Bijeenkomsten en activiteiten

Onze collectieve bijeenkomsten gaan op dit moment voor een deel (nog) niet door. Indien een activiteit wel opgestart gaat worden zult u daarvoor benaderd worden. Voor de afspraken en bijeenkomsten die wel doorgaan gaat dat aan de hand van reserveringen. Nadat een activiteit (deels) opgestart is zal ook op onze website hiervan melding worden gemaakt bij die activiteit. Er zijn dus geen open inloopmogelijkheden tot nader bericht. De RIVM richtlijnen blijven onverkort van kracht.

Vertel eens ...

Een deel van sociaal-maatschappelijke activiteiten gaan nu niet door. Deelnemers aan deze activiteiten zijn vaak mensen die extra kwetsbaar zijn. Zij hebben vaak wel behoefte contact en verbinding. Vooral nu in deze periode waarin veel (dagbesteding)-activiteiten ook al teruggeschroefd worden omwille van ieders gezondheid.

Onze medewerkers zijn daarom gestart om deze mensen, daar waar mogelijk, toch een vorm van ondersteuning te bieden.

Als u als inwoner van de gemeente Overbetuwe of Berg en Dal behoefte heeft aan een luisterend oor of u wilt u hulp aanbieden aan iemand in uw gemeente. Bel dan:

Overbetuwe: 0481 - 745 712   (op werkdagen tussen 10.00 en 14.00 uur)

Berg en Dal: 024 - 204 96 99 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 14.00 uur).

Afspraken

Individuele afspraken met onze medewerkers en vrijwilligers kunnen onder bepaalde voorwaarden doorgaan. Uitsluitend als u en onze medewerker of vrijwilliger geen klachten als een verkoudheid, hoesten of koorts hebben. Neemt u alstublieft altijd even contact op met degene met wie de afspraak gepland is in geval van twijfel. 

 

Kantoren

Indien mogelijk werken onze medewerkers vanuit thuis. Daarom zullen de kantoren in Elst (De Wieken) en in Groesbeek (De Körf) zeer beperkt bemenst zijn. Ook de overige fysieke plekken waar vaak Forte Welzijn medewerkers aanwezig zijn zullen zeer beperkt bemenst zijn door onze medewerkers (Jongerencentra en wijkcentra in Overbetuwe en Berg en Dal). Ze zijn uitsluitend op afspraak of reservering te bezoeken

Wij blijven op werkdagen telefonisch bereikbaar van 8.30 uur tot 12.30 uur via telefoonnummer 085-040 60 66 of via e-mail met uw vaste contactpersoon binnen Forte Welzijn of via info@fortewelzijn.nl.

 

Algemene aandachtspunten

Het RIVM heeft de meest actuele informatie op hun website staan: https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19
Daar vindt u ook de veel gestelde vragen en informatiefilmpjes over het coronavirus.