Sporten en bewegen Berg en Dal

Lees voor

Sporten en bewegen Berg en Dal

Ben je op zoek naar een sport- of beweegactiviteit dichtbij huis? Kijk dan eens op Sportstimulering Berg en Dal.

Ons doel is om zoveel mogelijk mensen te laten sporten en bewegen. Wij zijn samen met Gemeente Berg en Dal, SPOG, Condor, Uniek Sporten en Montessori College een vast onderdeel van Sportstimulering Berg en Dal. Wil je als sport- en beweegaanbieder, stichting, onderwijsorganisatie of zorg- en welzijnsorganisatie ook aansluiten bij Sportstimulering Berg en Dal? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.

Verenigingsondersteuning

Je hebt als vereniging een idee, maar weet niet hoe je dit uit moet voeren. Of je hebt een ledenterugloop en wil weten hoe je nieuwe leden kan werven. Er zijn nieuwe vrijwilligers nodig en je wil dat iemand meedenkt hoe je deze krijgt. Het vrijwilligersbeleid moet opnieuw geschreven worden, maar je weet niet waar je moet beginnen. Jouw vereniging heeft nieuwe sponsors nodig, maar hoe pak je dit aan. Of hoe zorg je ervoor dat iedereen mee kan doen. Zomaar een paar voorbeelden waar onze medewerkers jouw vereniging bij kunnen helpen. Ze denken met je mee, ondersteunen en brengen je met de partijen in contact die je verder kunnen helpen.

Heb jij ideeën om inwoners meer te laten sporten en bewegen?

We willen zoveel mogelijk mensen met plezier laten sporten en bewegen in de gemeente Berg en Dal. En dat kunnen we alleen samen bereiken met inwoners en allerlei organisaties die sport en bewegen belangrijk vinden. Help je mee? Heb je een idee voor een sport- of beweegactiviteit? Laat het ons dan weten!

Sportteam

Wil je meer weten over Sportstimulering Berg en Dal? Kijk dan eens naar het onderstaande, inspirerende filmpje.

 

Barbara Burghard

Buurtsportcoach Sportstimulering Berg en Dal
Berg en Dal
06 20 30 49 16

Ferdi Roelofs

coördinator Sportstimulering Berg en Dal
Berg en Dal
06 13 94 26 78

Loesan Teeffelen-Bottema

Buurtsportcoach Sportstimulering Berg en Dal
Berg en Dal
06-57 19 56 18

Osama Arrogi

Senioren beweegcoach
Berg en Dal
06-13 46 41 51