Inloop het Groene Hart

Lees voor

Inloop het Groene Hart

Wil je het huis eens uit? Heb je zin in gezelschap en een praatje? Of wil je samen met anderen iets leuks doen? Kom dan eens naar inloop het Groene hart! Dit is de plek waar iedereen elkaar kan ontmoeten.

Ontmoeten

Het Groene Hart is de plek waar iedereen, van jong en wat ouder, elkaar kan ontmoeten. Of je nu gezellig een kopje koffie/thee wil drinken, lekker eten met anderen of meedoet met activiteiten. Bij Inloop het Groene Hart vind je het allemaal. De inloop is te vinden in het gebouw De Kloostertuin in Groesbeek.

Inloop met een plus

Bij inloopplus krijg je de aandacht en ondersteuning die je nodig hebt. We houden rekening met wat jij kan en met jouw wensen. Door naar Inloopplus te komen ontmoet je andere mensen en heb je een dagritme. Daarnaast heeft degene die voor je klaar staat even tijd voor zichzelf.

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag van 10.00 – 16.00 uur

Helpen

Lijkt je het leuk om vrijwilligerswerk te doen bij onze inloop? Neem gerust contact op met een van onze welzijnscoaches.

Meer informatie

Ben je benieuwd hoe het eruit ziet? Wil je even de sfeer komen proeven? Neem gerust contact op met ons om vrijblijvend een kijkje te nemen. Heb je zelf leuke ideeën voor een activiteit. Laat het ons vooral weten.

 

Adres

Inloop “het Groene Hart” Stationsweg 9, 6561 BZ Groesbeek

Telefoon

085 073 98 55

Mail

groenehartgroesbeek@outlook.com

Dagbehandeling de Kloostertuin

06 51 76 99 99

Coördinator vrijwilligers Kloostertuin

Bianca van Breugel 06-83 27 72 65

Brigitte Phoelich

Welzijnscoach
Berg en Dal
Groene Hart
06 45 71 95 76

Daniel Daam

Welzijnscoach
Berg en Dal
06 82 65 03 90

Lize Wubbels

Welzijnscoach & Jongerenwerker
Berg en Dal
Groesbeek (welzijnscoach) en Millingen aan de Rijn (jongerenwerk)
06-82 63 78 31