Personenalarmering

Lees voor

Personenalarmering

Wie wat ouder wordt weet: een ongeluk zit in een klein hoekje. En wie alleen woont, kent de gedachte: wat als er iets met mij gebeurt zonder dat mijn omgeving dat merkt? In zo’n geval wilt je snel hulp kunnen inschakelen. Wij hebben een samenwerking met eXtra Diensten. Lees snel verder wat zij kunnen doen.

Mobiele alarmknop

Veilig overal werkt heel simpel. Je krijgt een alarmknop die je altijd bij je draagt. Als je zelf op de alarmknop drukt, wordt de hulpverlener (de medewerkers van eXtra Diensten, of je eigen familie) automatisch gebeld. We noemen dit ‘alarmopvolging‘. 

Overal veilig

Overal Veilig geeft je niet alleen rondom je huis, maar overal waar je bent een veilig gevoel. Als je op de alarmknop hebt gedrukt, is het voor de alarmopvolging ook bekend waar je op dat moment bevindt. Dat geeft je alle vrijheid om te gaan en staan waar je wil.

Dwaaldetectie

Zorg je voor iemand met dementie of Alzheimer, die wel eens zou kunnen gaan verdwalen? De alarmering kan zo ingesteld worden dat een signaal naar de contactpersonen wordt gestuurd als de drager van de alarmknop buiten een bepaalde straal rond het huis komt. Zo kan iemand nooit heel ver van huis raken.

Voor meer informatie kun je rechtstreeks contact opnemen met eXtra Diensten, via 06 – 44 41 82 60 (7:00 – 23:00 uur) of stuur een mailtje naar info@extra-diensten.nl.

Klik hier voor meer informatie.