Binnen zonder kloppen ontmoetingsactiviteit voor (ex)mantelzorgers

Lees voor
17 juni 2022

Binnen zonder kloppen ontmoetingsactiviteit voor (ex)mantelzorgers

Mantelzorger zijn vraagt veel. Vaak doe je het vanuit verbinding. Vanuit de liefde die je voor de ander voelt. Maar wat als dat niet meer lukt? Of als het toch allemaal teveel wordt? Met wie deel je dat dan?

Als (ex) mantelzorger heb je de focus lang gehad op de ander. Weet je nog wie je bent? Welke hobby’s je ook al weer leuk vond? Wat doe je dan met alle vrije tijd en het verdriet? En hoe pak je de draad weer op als je ineens alleen woont?

Omdat twee altijd meer weten dan een, startte Forte in Elst met Binnen zonder kloppen. Een ontspannen samen zijn voor (ex) mantelzorgers. Saskia Henze: “Veel mantelzorgers geven aan dat contact met andere mantelzorgers hen helpt. Herkenning en erkenning kan vaak al veel lucht geven. Door elkaar tips te geven, leer je van elkaar. En echt, je bent niet de enige. We hopen door te groeien naar een zelfstandige deelgenotengroep, maar de start doen we samen”.

Wie, wat, waar, hoe laat en wanneer
Marian Hendriks, Leena Ahmadi en Saskia Henze staan met koffie, thee, koek voor je klaar in Triade, Prins Hendrikstraat 7 in Elst, van 10.30 tot 12.00 uur. Dinsdag 21 juni 2022.