Brandweer op bezoek bij Peutercafé Leuth

Lees voor
29 april 2022

Brandweer op bezoek bij Peutercafé Leuth

Eerder kwamen er twee politieagenten op bezoek bij het Peutercafé in het Kulturhus Leuth. Daarna waren het de vrijwilligers van de EHBO. Nu is het de beurt aan weer andere hulpverleners. Maandag 9 mei komt van 10:00 tot 11:30 uur de brandweer naar Leuth. Het Peutercafé heeft twee brandweerlieden die werken in de polder gevraagd om langs te komen. Zij vertellen hoe het is om bij de brandweer te werken. Zijn er peuters die later ook brandweerman- of vrouw willen worden? Dit is hun kans om te vragen hoe dat is. En misschien mogen ze aan het eind wel een kijkje nemen in de brandweerwagen, dat is spannend!

Over het Peutercafé

In het Peutercafé kan je kind lekker spelen en fruit eten. Daarnaast kun je ook andere ouders, opa’s, oma’s of gastouders ontmoeten. Heb je nog leuke ideeën voor een bijeenkomst of is er een onderwerp waarover je meer wil weten? Laat het weten, dat geeft het peutercafé inspiratie! Je kunt mailen naar Jesse Jansen, opbouwwerker Forte Welzijn,  jesse.jansen@fortewelzijn.nl of hem bellen via 06-82 61 26 12.

Peutercafé Leuth wordt georganiseerd door een aantal ouders uit Leuth in samenwerking met Forte Welzijn, Partou en Kulturhus Leuth. Voor dit peutercafé hoef je je niet aan te melden. De activiteit vindt plaats aan de Reusensestraat 4 in Leuth en is vrij toegankelijk voor inwoners van Leuth en omliggende dorpen.