Doe mee, kom naar de ‘Doe! markt’

Lees voor
27 september 2017

Doe mee, kom naar de ‘Doe! markt’

In de gemeente Berg en Dal is veel te beleven. Dat is te zien tijdens de ‘Doe Markt’ in de speeltuin Steense Gemeente aan het Ons Genoegenpad 6 in Millingen aan de Rijn op zondag 17 september 2017 van 13.00 uur tot 17.00 uur.
Organisaties, verenigingen en initiatieven uit de gemeente laten daar zien wat ze te bieden hebben. Ook is er ruimte voor muzikale, sportieve en dansoptredens.

Tijdens de Doe! Markt kunnen inwoners geïnspireerd raken door de verschillende vrijwilligersplekken die er in de gemeente zijn en zich ook inschrijven bij een organisatie of initiatief. Ook kunnen organisaties, clubs en initiatieven zich laten zien aan bezoekers en eventueel zelfs leden werven en kunnen organisaties en bewoners ongedwongen netwerken.

Organisaties kunnen zich nog opgeven, maar wees snel want bijna alle plekken zijn inmiddels gevuld! Meer weten en/of opgeven? Neem dan contact op met Lisanne Bron van Forte Welzijn, telefoonnummer 06 – 83 54 40 53 of het algemene nummer van Forte Welzijn : 085 – 040 60 66.