Familiedag Inloop Het Groene Hart in Groesbeek

Lees voor
29 februari 2024

Familiedag Inloop Het Groene Hart in Groesbeek

Benieuwd wat er allemaal te doen is bij Inloop Het Groene Hart in Groesbeek? Kom dan dinsdag 2 april een kijkje nemen. Het Groene Hart zit in de Kloostertuin in Mariëndaal. De Familiedag start om 10.00 uur met uitleg over Het Groene Hart en eindigt om 16.00 uur. Je kunt meedoen met het ochtend- of middagprogramma of de hele dag. Zo kun je creatief bezig zijn, meedoen aan bewegen of kletsen met vragen uit de Kletspot. Vanaf 15.00 uur kun je de leeshoek bekijken of herinneringen ‘Uit de oude doos’ bekijken. Verder is Mantelzorg Berg en Dal aanwezig om vragen te beantwoorden. Tussen de middag is er een lunch. Deze dag is gratis en wordt aangeboden door Forte Welzijn en Mantelzorg Berg en Dal. Familie van deelnemers, mantelzorgers, toekomstige deelnemers en andere geïnteresseerden zijn welkom. Lijkt je het leuk om te komen? Meld je dan vóór 26 maart aan via 085-073 98 55 / 085-040 60 66 of inloopplus@fortewelzijn.nl. Geef daarbij aan met hoeveel personen je komt, en of je deelneemt aan het ochtendprogramma, de lunch of het middagprogramma.

Inloop Het Groene Hart

Het Groene Hart is de plek waar iedereen, van jong en wat ouder, elkaar kan ontmoeten. Of je nu gezellig een kopje koffie/thee wil drinken, lekker eten met anderen of meedoet met activiteiten. Bij Inloop het Groene Hart vind je het allemaal. De inloop is te vinden in het gebouw De Kloostertuin in Groesbeek.

Inloop met een plus

Bij inloopplus krijg je de aandacht en ondersteuning die je nodig hebt. We houden rekening met wat jij kan en met jouw wensen. Door naar Inloopplus te komen ontmoet je andere mensen en heb je een dagritme. Daarnaast heeft degene die voor je klaar staat even tijd voor zichzelf.