Forte Geldzaken viert 10-jarig bestaan

Lees voor
9 oktober 2023

Forte Geldzaken viert 10-jarig bestaan

Dit jaar bestaat Forte Geldzaken, dienst van Forte Welzijn, maar liefst 10 jaar! Forte viert dit op donderdag 12 oktober in het gebouw van Stichting Maluku, achter de Molukse Kerk, ingang Reijersstraat in Elst. De bijeenkomst is gratis te bezoeken en voor alle inwoners uit de gemeente Overbetuwe.

Er is die middag een leuk programma wat uiteraard te maken heeft met geld

Om 14.00 uur openen wethouder René Post en de coördinatoren van Forte Gelzaken de middag. Om 14.30 uur gaat een talkshowhost in gesprek met deelnemers van de ‘Rondkomweek’, ervarings(des)kundigen en andere experts over hoe het is om met weinig geld te leven. De deelnemers van de ‘Rondkomweek’ hebben meegedaan aan het experiment om een week te leven van een minimum bedrag.

Om 15.30 uur is er tijdens een borrel een loterij van kunstwerken en kun je speeddaten
De kunstwerken van Yvonne Vlind uit Elst kunnen ook gekocht worden. De opbrengst wordt gedoneerd aan Stichting Leergeld Oost Betuwe. Daarnaast kun je met het speeddaten jouw financiële vraag stellen aan een vrijwilliger van Forte Geldzaken.

Lijkt het jou leuk om hierbij aanwezig te zijn of heb je vragen?
Stuur dan een mail naar fortegeldzaken@fortewelzijn.nl. Bellen kan ook, met de coördinatoren van Forte Geldzaken Foka Bruggema 06 – 33 79 38 60 en Saskia Klijn 06 – 45 82 16 92.