Forte Thuis voor gezinnen

Lees voor
27 mei 2018

Forte Thuis voor gezinnen

Heb je als ouder van jonge kinderen soms het gevoel dat je wel een steuntje in de rug kunt gebruiken? Heb je iemand nodig die je met praktische zaken even verder zou kunnen helpen?

Forte Thuis heeft getrainde- en ervaringsdeskundige vrijwilligers die je kunnen

ondersteunen, bij voorbeeld om je kind op te halen of te brengen naar school als je in lastige omstandigheden zit, met je kind meegaat naar zwemles, waarmee je met jouw kinderen samen leuke activiteiten gaat ondernemen, jouw kinderen een paar uurtjes aandacht geven zodat jij de handen in die tijd vrij hebt. Daarnaast kan Forte Thuis ook lichte ondersteuning bieden bij de opvoeding van de kinderen, zoals bij een kind dat slecht eet of slecht slaapt of over het zindelijk maken van je kind. Ook bij andere vragen waar je tegen aanloopt in de opvoeding kan een vrijwilliger met je meedenken.

Zou je kennis willen maken met een vrijwilligster waar je een klik mee hebt, die je een luisterend oor biedt en die jou een tijdje dat steuntje in de rug biedt? Of samen met jou kijkt waar je meer ouders met jonge kinderen leert kennen in de omgeving waar je woont? Neem dan eens contact op met de coördinator van Forte Thuis : Roly Buijs-Sanders. Zij is bereikbaar via telefoonnummer 06 – 33 79 38 41 of via email : roly.buijs@fortewelzijn.nl