Forte Welzijn en Oosterpoort gaan samenwonen

Lees voor
20 mei 2022

Forte Welzijn en Oosterpoort gaan samenwonen

Na jaren met plezier vanuit het gebouw de Körf aan de Kerkpad 7 in Groesbeek te hebben gewerkt, verhuist Forte Welzijn in het najaar naar de locatie van Oosterpoort aan de Atelierweg 12 in Groesbeek.

De Körf is te groot geworden voor Forte. Een groot deel van de medewerkers van Forte is vooral aan het werk in de wijken en dorpen van de gemeente Berg en Dal. Daarnaast is in de coronaperiode gebleken dat thuiswerken een goede optie is. Ook bij Oosterpoort werken medewerkers sinds corona gedeeltelijk thuis. Daardoor is er ruimte om het kantoor te delen.

“Met Oosterpoort hebben we een maatschappelijk betrokken huurbaas gevonden. Sociaal werkers verbinden mensen en organisaties met elkaar. Op die manier wordt ook al samengewerkt in de gemeente Berg en Dal met medewerkers in de wijken en dorpen van Oosterpoort.”, zegt Lucien Peeters, directeur bestuurder van Forte Welzijn. “Een fijn thuis is meer dan alleen een dak boven je hoofd. We zorgen voor fijne buurten en Forte Welzijn ondersteunt onze huurders hier bij.” aldus Kees van Kampen, directeur bestuurder van woningcorporatie Oosterpoort. “Het samenwonen in één pand biedt meerwaarde voor de mensen waarvoor wij werken.” Eind van het jaar zal de verhuizing plaatsvinden.