Gratis APK check belastingtoeslagen in de gemeente Overbetuwe

Lees voor
27 mei 2019

Gratis APK check belastingtoeslagen in de gemeente Overbetuwe

Binnenkort controleert de Belastingdienst weer je recht op toeslagen en stelt zij de definitieve beschikking hiervan vast. Veel inwoners van de gemeente Overbetuwe hebben te maken met zorgtoeslag, huurtoeslag, kinderopvang, toeslag, kindgebonden budget. Omdat de Belastingdienst je gegevens achteraf controleert wordt niet altijd het juiste bedrag uitbetaald. Daardoor loop je de kans dat je toeslagen moet terugbetalen of bestaat er juist nog recht op een nabetaling.

Veel mensen weten niet dat ze zelf veranderingen met betrekking tot hun inkomen of huishouden moeten doorgeven aan de Belastingdienst Toeslagen. De regels zijn ingewikkeld en verschillen per toeslag. Onze vrijwilligers van het Toeslagenspreekuur geven je hierover graag advies en zij bieden hulp en ondersteuning.

Het Toeslagenspreekuur is bedoeld voor burgers van de gemeente Overbetuwe met een laag inkomen. Getrainde vrijwilligers kunnen je helpen bij het aanvragen of wijzigen van de toeslagen van de Belastingdienst. Op werkdagen tussen 09.00 uur en
13.00 uur kun je hiervoor zelf een afspraak maken. Hiervoor kun je bellen met telefoonnummer: 085 – 040 60 66.

Je kunt ons uiteraard ook een e-mail sturen. Ons e-mailadres is: belastingspreekuur@fortewelzijn.nl.

De afspraken voor het Toeslagenspreekuur vinden eens per veertien dagen plaats op de maandagochtend. Ons adres is de Wieken, Prinses Irenestraat 49, 6661 EA in Elst.