Gratis ontwerptool Canva

Lees voor
24 mei 2024

Gratis ontwerptool Canva

Zaterdag 15 juni organiseert Forte Welzijn het zomercongres voor vrijwilligers van de gemeente Berg en Dal. Deze is in het Kulturhus Beek aan de Roerdompstraat 6 in Beek-Ubbergen. Het zomercongres is van 9.00 uur tot 14.15 uur met aansluitend een borrel.
Tijdens deze dag kunnen er verschillende leerzame gratis workshops worden gevolgd. Hieronder lees je meer over een van deze workshops. Benieuwd welke workshops er nog meer zijn? Kijk dan op www.fortewelzijn.nl/zomercongres.

Maak indrukwekkende posters en kaartjes met Canva             

Je ziet tegenwoordig overal de meest prachtige posters hangen en de leukste kaartjes vallen op je deurmat. Denk je dat die gemaakt zijn door dure professionals? Think again! Ook jij kunt dit, en nog op een heel eenvoudige manier. Pak je laptop erbij en leer hoe je met het gratis programma Canva een poster of kaartje maakt voor jouw activiteit of organisatie. Het is makkelijker dan je denkt! Wacht niet en geef je voor 31 mei op voor het zomercongres.

Ruim 7 miljoen mensen in Nederland doen vrijwilligerswerk
Alleen al aan dit cijfer kunnen we aflezen dat onze maatschappij draait op vrijwilligers. Zonder vrijwilligers zou de wereld er heel anders uitzien! Forte Welzijn wil met dit congres vrijwilligers in het zonnetje zetten.