Gratis workshops vrijwilligers werven

Lees voor
11 januari 2024

Gratis workshops vrijwilligers werven

Wil jij nieuwe vrijwilligers werven voor je vereniging of vrijwilligersorganisatie maar weet je niet hoe je dit aan moet pakken? Kom dan woensdag 17 januari van 19.00 – 21.30 uur naar de workshop ‘Werven van vrijwilligers’. In deze workshop leer je hoe je vrijwilligers buiten de organisatie werft. De workshop is in Kulturhuus Beek, Roerdompstraat 6 in Beek-Ubbergen.

Deze workshop wordt gratis aangeboden door het Vrijwilligerssteunpunt van Forte Welzijn aan stichtingen, verenigingen en andere maatschappelijke initiatieven. Er kunnen per workshop maximaal twee mensen per organisatie worden opgegeven. Kun jij wel nieuwe vrijwilligers gebruiken? Wacht niet en meld je nu aan via vspbergendal@fortewelzijn.nl.

Er gebeurt een heleboel in vrijwilligersland

Veel mensen vinden het leuk vinden om met enige regelmaat de handen uit de mouwen te steken, maar niet blijvend op één plek. Besturen komen erachter dat het niet eenvoudig is wat zij doen en dat het vinden van extra handen in het bestuur best een opgave is. Verenigingen die vrijwilligers te kort komen achter de bar of tijdens de jaarlijkse klussendag. Het lijkt alleen maar kommer en kwel. Maar dat is het niet! Er zijn andere manieren om vrijwilligers te werven en/of te betrekken bij jouw maatschappelijke organisatie.