Help mijn kind is puber

Lees voor
13 oktober 2023

Help mijn kind is puber

Als je kind in de puberteit komt, kan dat een moeilijke tijd zijn voor zowel ouders als de pubers zelf. Het is een periode waarin er veel veranderingen zijn in het lichaam, emoties en sociale situaties. Soms lijkt het alsof je kind ineens heel anders is geworden en dat je als ouder het contact verliest. Daarin sta je niet alleen, meer ouders zoeken naar een manier om hiermee om te gaan. Om spanningsvelden tussen jou en je puberkind te doorbreken organiseert het Sociaal Team Overbetuwe (STO) en Forte Welzijn een ouderavond voor ouders met pubers. Deze avonden zijn op donderdag 2, 9, 16, 23 en 30 november van 19.00 – 20.30 uur in de Wieken aan de Prinses Irenestraat 49 in Elst.

Op deze avonden ga je samen op zoek naar haalbare tips om het contact met je puber te versterken
Een handreiking om je kind beter te leren begrijpen en te helpen om met bepaalde situaties om te gaan. Dit doe je door theorie, het uitwisselen van ervaringen en praktische voorbeelden. De ouderavond is bedoeld voor ouders/verzorgers met kinderen in de leeftijd van 12 tot en met 18 jaar. Er is ruimte voor maximaal 12 deelnemers. Dus wacht niet en meld je vandaag nog aan!

Neem contact op met Jolanda Janssen, jongerenwerker Forte of Carlijn de Kiewit van STO
Voor meer informatie of om jezelf aan te melden. Je kunt hen bereiken via 06 49 88 10 91 of jolanda.janssen@fortewelzijn.nl (Jolanda) of 06 13 96 47 69 c.dekiewit@overbetuwe.nl (Carlijn).

Meer informatie over Forte is te vinden op www.fortewelzijn.nl en STO via www.sociaalteamoverbetuwe.nl