High Tea mantelzorgers

Lees voor
2 oktober 2023

High Tea mantelzorgers

Als mantelzorgers ben je dag in, dag uit bezig met de zorg voor of zorgen over een naaste. Vaak vanuit liefde en met alle toewijding. Want zorgen voor, dat doe je toch gewoon? Het voelt vanzelfsprekend, maar Forte Welzijn vindt het van onschatbare waarde. Daarom verzorgt Forte voor de Dag van de Mantelzorg op zaterdag 4 november opnieuw een gratis High Tea voor inwoners uit de gemeente Overbetuwe. Samen met Renate Buitenhuis van Thee van Toen, zetten ze jou in de schijnwerpers. Je kunt deze middag genieten van al het lekkers wat Thee van Toen je voorschotelt. De High Tea is van 15.00 tot 17.00 uur bij het Hendrik Pierson College in Zetten.

“Op zo’n middag ervaar je weer dat je niet de enige bent die met mantelzorg is belast. Gesprekken met anderen tonen dit aan en geven mij de energie door te gaan en niet in zelfmedelijden en apathie verstrikt te raken. Dit laatste is lastig genoeg maar met inzet lukt het.”, aldus Wim van Renkum.

Wil je graag komen? Meld je dan voor maandag 30 oktober aan via fortewelzijn.nl/dagvandemantelzorgoverbetuwe of bel Saskia Henze Mantelzorgcoördinator via 06-46 37 50 70.