High Tea mantelzorgers

Lees voor
25 oktober 2022

High Tea mantelzorgers

Als mantelzorgers ben je dag in, dag uit bezig met de zorg voor of zorgen over een naaste. Vaak vanuit liefde en met alle toewijding. Want zorgen voor, dat doe je toch gewoon? Het voelt vanzelfsprekend, maar Forte Welzijn vindt het van onschatbare waarde. Daarom verzorgt Forte voor de Dag van de Mantelzorg op zaterdag 12 november opnieuw een gratis High Tea voor inwoners uit de gemeente Overbetuwe. Samen met Renate Buitenhuis van Thee van Toen, zetten ze jou in de schijnwerpers. Je kunt deze middag genieten van al het lekkers wat Thee van Toen je voorschotelt. De High Tea is van 15:00 tot 17:00 uur in Basisschool Stap voor Stap in Elst.

Aanmelden

Wil je graag komen? Meld je dan voor maandag 7 november aan via fortewelzijn.nl/dagvandemantelzorgoverbetuwe of bel Saskia Henze Mantelzorgcoördinator via 06-46 37 50 70.

 

Ontspannen met reiki

Ben je bekend als mantelzorger bij de afdeling Mantelzorg Overbetuwe van Forte? Dan geeft Angelique den Engelsen van natuurgeneeskundige praktijk GezondGoed gratis Reiki behandeling voor mantelzorgers op 10 november van 9:00 – 17:00 uur. Vol is vol. Aanmelden kan via info@gezondgoed.nu of www.gezondgoed.nu. Daarnaast krijgen mantelzorgers gedurende de hele maand november €10,- korting op een Reikibehandeling. Of 5 Reikibehandelingen halen en maar 4 betalen. Ook hiervoor geldt dat je bekend bent bij Mantelzorg Overbetuwe.