Koken voor mannen in Groesbeek en Leuth

Er worden weer enkele leuke en leerzame kookcursussen gegeven in Groesbeek en Leuth voor mannen rondom de 60.

Het zijn gezellige ontmoetingen die in het teken staan van zelfredzaamheid door zelf te leren koken. En lekker en gezond
leren komen is ook gewoon leuk! De cursussen worden door een ervaren hobby-kok gegeven. Voor beide cursussen geldt
dat kookervaring zeker niet noodzakelijk is. Voor Leuth zijn we nog op zoek naar een hobby-kok!
Kijk voor informatie onder aan deze pagina.

Het project “Gezond in Berg en Dal” verstrekt subsidie voor deze cursussen. Als deelnemer betaal je slechts de kosten van de boodschappen voor het eten.

In Groesbeek is de kookcursus voor mannen van alle leeftijden en is gestart op dinsdag 20 maart 2018, wordt een keer per vier weken gegeven in Op de Heuvel aan de Ericastraat 39, telkens 17.30 uur tot 21.00 uur.

Heb je interesse? Meld je dan aan bij Marjon Galdermans via telefoonnummer 06 - 21 21 32 24 of mail naar marjon.galdermans@fortewelzijn.nl.

Na een aantal eerdere succesvolle series gaat in het Kulturhus Leuth aan de Reusensestraat 6a start vanaf 3 september 2018 weer een nieuwe beginners-kookcursus voor mannen uit de polder van ‘rondom 60 jaar’ van start.

Onder leiding van een goede kok wordt er in een kleine groep gezamenlijk gekookt, waarbij rekening wordt gehouden met de al dan niet aanwezige kook-ervaring van de nieuwe groep mannen. Menu’s samenstellen, de inkoop, het koken zelf en dat allemaal gezellig onder het genot van een kop koffie. De cursus beslaat twee keer 5 bijeenkomsten en vindt in overleg tweewekelijks plaats op de maandag in het kulturhus Leuth van 17.00 uur tot 19.45 uur. De eerste les is op 3 september 2018. 

Heb je interesse? Meld je aan! Kook-ervaring is zeker niet noodzakelijk.
Opgeven voor deze kookcursus kan vóór 27 augustus 2018 bij René Verheijen (Sociaal Team Kekerdom, Leuth en Millingen aan de Rijn) via een mailtje naar rene.verheijen@fortewelzijn.nl. Wil je meer informatie, dan kun je bellen met René via telefoonnummer 06 - 49 88 10 95 of mailen naar bovenstaand emailadres.

 

Bekijk de  leuke impressie van "Koken voor mannen 60+" in Leuth. Een aanrader!