Koken voor mannen in Groesbeek en Leuth

Er worden weer enkele leuke en leerzame kookcursussen gegeven in Groesbeek en Leuth voor mannen rondom de 60.

Het zijn gezellige ontmoetingen die in het teken staan van zelfredzaamheid door zelf te leren koken. En lekker en gezond
leren komen is ook gewoon leuk! De cursussen worden door een ervaren hobby-kok gegeven. Voor beide cursussen geldt
dat kookervaring zeker niet noodzakelijk is. Voor Leuth zijn we nog op zoek naar een hobby-kok!
Kijk voor informatie onder aan deze pagina.

Het project “Gezond in Berg en Dal” verstrekt subsidie voor deze cursussen. Als deelnemer betaal je slechts de kosten van de boodschappen voor het eten.

In Groesbeek is de kookcursus voor mannen van alle leeftijden en is gestart op dinsdag 20 maart 2018, wordt een keer per vier weken gegeven in Op de Heuvel aan de Ericastraat 39, telkens 17.30 uur tot 21.00 uur.

Heb je interesse? Meld je dan aan bij Marjon Galdermans via telefoonnummer 06 - 21 21 32 24 of mail naar marjon.galdermans@fortewelzijn.nl.

Na twee eerdere succesvolle series gaat in het Kulturhus Leuth aan de Reusensestraat 6a start vanaf april 2018 een derde beginners-kookcursus voor mannen uit de polder van ‘rondom 60 jaar’ van start.

Onder leiding van een goede kok koken we gezamenlijk in een kleine groep, waarbij we rekening houden met de al dan niet aanwezige kook-ervaring van de nieuwe groep mannen. Menu’s samenstellen, de inkoop, het koken zelf en dat allemaal gezellig onder het genot van een kop koffie. 
Deze cursus vindt een keer per twee weken plaats op de maandag in het Kulturhus Leuth van 17.00 uur.   

 

Heb je interesse of wil je meer informatie, dan kun je bellen met     René Verheijen (Sociaal Team Kekerdom, Leuth en Millingen aan de Rijn) via telefoonnummer 06 - 49 88 10 95 of mailen naar rene.verheijen@fortewelzijn.nl.

Bekijk de  leuke impressie van "Koken voor mannen 60+" in Leuth. Een aanrader!


Zoals al eerder gemeld zijn we voor de kookcursus in Leuth op zoek naar een enthousiaste en ervaren hobby-kok uit Leuth of omgeving, die het kook-enthousiasme en kook-kennis kan overbrengen in een ontspannen sfeer met maximaal 6 andere mannen. Het is erg leuk vrijwilligerswerk en in onderling overleg kunnen de data voor de maandagavonden (van 17.00 uur tot 20.00 uur) worden afgesproken.
Wil je meer weten dan kun je ook daarvoor contact opnemen met René Verheijen. De contactgegevens staan hierboven.