Koken voor mannen 60+

Na een succesvolle eerste serie wordt in het Kulturhus Leuth aan de Reusensestraat 6a vanaf 11 september 2017 een tweede beginners-kookcursus voor mannen uit de polder van ‘rondom 60 jaar’ georganiseerd.

Onder leiding van een goede kok koken we gezamenlijk in een kleine groep, waarbij we rekening houden met de al dan niet aanwezige kook-ervaring van de nieuwe groep mannen. Menu’s samenstellen, de inkoop, het koken zelf en dat allemaal gezellig onder het genot van een kop koffie.  Deze cursus beslaat 6 delen en vindt in overleg 2-wekelijks plaats op de maandag in het Kulturhus Leuth van 17.00 uur tot 19.45 uur.
De eerste les is op 11 september 2017. Het project “Gezond in Berg en Dal” verstrekt subsidie voor de cursus. Als deelnemer betaalt u in 2017 slechts de kosten van de boodschappen voor het eten. Betrokken groeperingen zijn: het Kookhus en het Sociaal Team Millingen.

 

Heeft u interesse? Meld u aan! Kook-ervaring is zeker niet noodzakelijk.

 

Opgeven voor deze kookcursus kan vóór 14 augustus bij René Verheijen via e-mail: rene.verheijen@fortewelzijn.nl.

Wilt u eerst meer informatie, dan kunt u bellen met René Verheijen op tel. 06 - 49 88 10 95, of e-mailen naar bovenstaand emailadres.

 

Klik hier voor een geweldig leuke impressie van "Koken voor mannen 60+" in Leuth. Een aanrader!