Impuls op de dinsdagmiddag in Beek: “Samen een verhaal breien”

Lees voor
24 januari 2020

Impuls op de dinsdagmiddag in Beek: “Samen een verhaal breien”

Op dinsdagmiddag 28 januari a.s. van 14.00 uur tot 16.00 uur is er in het Kulturhus in Beek weer een gezellige middag. Het thema  is “Samen een verhaal breien”.

Kun je een eenvoudig lapje breien of wil je dat leren? Misschien luister je graag naar verhalen van dorpsgenoten. Of naar een spannend voorleesverhaal terwijl we samen een deken maken van lapjes die we breien of haken.

Kom dan op dinsdagmiddag 28 januari a.s. naar het Kulturhus in Beek. Deze middag is voor iedereen! Dus voor dames, heren, jong en niet meer zo jong, die zin hebben in geen gezellige middag om andere inwoners van Beek te ontmoeten. Wij zorgen voor breiwol en brei- en haaknaalden. Maar je mag ook zelf naalden en garen meebrengen. Als haken je beter af gaat, dan kan dat ook. En als je nog niet kunt breien of haken, dan kun je het misschien leren.

Dus kom gewoon als je het gezellig vindt! We proberen er een gezamenlijk project van te maken door een heerlijk warme deken te breien met elkaar. Wij trakteren op koffie of thee met iets lekkers. Overige consumpties zijn voor eigen rekening.

We hebben nog wel wat leuke ideeën, maar we kunnen je in het nieuwe jaar ook helpen om jouw idee voor een gezellige dinsdagmiddag in het Kulturhus te organiseren. Dus als je iets leuks weet om samen te doen, kom het met ons delen! Voor meer informatie en vragen kun je contact opnemen met Petra Kregting via een mailtje naar petra.kregting@fortewelzijn.nl. Je kunt ook bellen naar het algemene telefoonnummer van Forte Welzijn: 085- 040 60 66.