Informatieavond vrijwilligers ‘Omgaan met depressie en angsten’

Lees voor
1 mei 2023

Informatieavond vrijwilligers ‘Omgaan met depressie en angsten’

Ben je vrijwillige maatje, trainer van een club, bestuurslid of docent bij activiteiten. Heb jij als vrijwilliger te maken met volwassenen die een depressie of angst ervaren? Kom dan woensdag 24 mei naar de informatieavond ‘Omgaan met depressie en angsten’. Deze avond is van 19:00 – 21:00 uur bij Forte Welzijn aan de Atelierweg 12 in Groesbeek.

Je krijgt uitleg over het ziektebeeld en hoort wat je wel en niet moet doen
Je krijgt uitleg over het ziektebeeld en wat je wel en niet moet doen in de omgang met mensen die depressief / angstig zijn (geweest). Je kunt je vragen inbrengen en ook stellen aan een ervaringsdeskundige. Ook krijg je de gelegenheid om in te brengen waar jij in je vrijwilligerswerk tegen aanloopt, of waarover je meer zou willen weten.

Yvonne Persoon, gasstspreker van Pro persona, vertelt over depressies, het ontstaan hiervan en welke relatie dit heeft met angst
Sandra Farber beantwoordt vanuit haar eigen ervaring jouw vragen. Sandra weet als geen ander te vertellen hoe het is om een depressie te krijgen en er weer uit te komen.

Je kunt je vooraf aanmelden bij Forte welzijn, Sanne Verburg.
Via sanne.verburg@fortewelzijn.nl of 085 0406066. Vermeld je naam, met hoeveel personen, en dat je op 24 mei de informatieavond over depressie wil bijwonen.