Inloop en ontmoeting het Groene Hart

Lees voor
20 juni 2022

Inloop en ontmoeting het Groene Hart

Wil je het huis eens uit? Heb je zin in gezelschap en een praatje? Of wil je samen met anderen iets leuks doen? Kom dan eens naar inloop het Groene Hart! Dit is de plek waar ouderen elkaar kunnen ontmoeten. Of je nu gezellig een kopje koffie/thee wil drinken, lekker eten met anderen of meedoet met activiteiten. Bij Inloop het Groene Hart vind je het allemaal. De inloop is te vinden in het gebouw De Kloostertuin in Groesbeek. Meedoen met activiteiten is vaak gratis. Inloop Het Groene Hart is een onderdeel van Forte Welzijn.

Inloop met een plus
Bij inloopplus krijg je de aandacht en hulp die je nodig hebt. We houden rekening met wat jij kan en met jouw wensen. Door naar Inloopplus te komen ontmoet je andere mensen en heb je een dagritme. Daarnaast heeft degene die voor je klaar staat even tijd voor zichzelf.

Helpen
Lijkt je het leuk om vrijwilligerswerk te doen bij de inloop? Neem gerust contact op met een van de welzijnscoaches van Forte Welzijn Daniel Daam 06 82 65 03 90, Lize Wubbels 06 82 63 78 31 of Raysa Heyne 06 51 22 76 77.