Jaap Bressers spreekt tijdens Zomercongres vrijwilligers

Lees voor
29 februari 2024

Jaap Bressers spreekt tijdens Zomercongres vrijwilligers

Een van Nederlandse succesvolste sprekers; Jaap Bressers, komt zaterdag 15 juni afreizen naar het Kulturhus in Beek. Hij spreekt tijdens het gratis Zomercongres. Dit congres is voor vrijwilligers van de gemeente Berg en Dal. Tijdens het zomercongres leer je onder andere over de gratis online ontwerptool Canva en hoor je hoe je jonge bestuurders of andere vrijwilligers kunt werven en behouden. Deze dag wordt georganiseerd door het Vrijwilligerssteunpunt van Forte Welzijn. Kom je ook? Meld je nu dan alvast aan via www.fortewelzijn.nl/zomercongres of bel met Sanne Verburg, coördinator Vrijwilligerssteunpunt Forte 06-22 07 30 34.

Jaap Bressers (1983) staat al meer dan vijftien jaar op het podium als een van Nederlands succesvolste sprekers en timmert ook internationaal aan de weg.

Jaap linkt pakkende, persoonlijke verhalen aan uitdagingen in organisaties en weet daarmee als geen ander mensen te raken en vermaken. Een unieke mix van inhoud, inspiratie en op het juiste moment ontspannen humor. Zijn rode draad is de kracht van het kleine: hoe maak je met kleine dingen het verschil voor jezelf en voor de ander? Hoe groot die kracht is, ontdekte Jaap dankzij Carlos, de Portugese broeder die hem met een klein gebaar weer de kracht gaf om door te gaan. Niet voor niets zijn Carlosmomentjes een begrip voor iedereen die Jaap wel eens heeft meegemaakt.

Ruim 7 miljoen mensen in Nederland doen vrijwilligerswerk.
Alleen al aan dit cijfer kunnen we aflezen dat onze maatschappij draait op vrijwilligers. Zonder vrijwilligers zou de wereld er heel anders uitzien! Forte Welzijn wil met dit congres vrijwilligers in het zonnetje zetten.

 

Fotograaf: Zout Fotografie