Ken je iemand die niet lekker in z’n vel zit?

Lees voor
20 maart 2023

Ken je iemand die niet lekker in z’n vel zit?

Ken je iemand die last heeft van angst, dwang, trauma, eetproblemen, bipolaire stoornis, depressie, pesten, autisme, verlies of eenzaamheid? Dan kan dit ook voor jou zwaar zijn. Misschien voel je je hierdoor verdrietig, machteloos, onbegrepen of eenzaam. Of schaam je je of heb je conflicten. Juist dan is het voor jullie beiden fijn als jij als naaste hulp krijgt hoe je hiermee om kan gaan.

Gratis cursus Psychische kwetsbaarheid in jouw leven

Heb te maken met psychische kwetsbaarheid in je familie? Of ken je of misschien iemand uit je omgeving die er mee te maken heeft? Kom dan naar gratis de cursus ‘Psychische kwetsbaarheid in jouw familie’.

Tijdens vijf bijeenkomsten (17 & 24 april, 8 & 15 mei en 5 juni) komen er verschillende thema’s voorbij: psychische kwetsbaarheid in het gezin en relaties, de invloed van denken op ons gedrag, grenzen voelen en aangeven, zorgen voor jezelf naast de zorg voor de ander, de ander leren aanspreken op zijn/haar gezonde stuk. Echt, je hoeft het niet alleen te doen. Je bent van harte welkom.

De cursus start op maandag 17 april 2023 en is steeds van 15:00 -17:00 uur in Sociaal cultureel centrum De Wieken aan de Pr. Irenestraat in Elst.

Twijfel je nog?

Twijfel je of de cursus iets voor jou is? Kom dan naar het inloopspreekuur op maandag 27 maart tussen 13.30 en 15.00 uur in De Wieken. Je maakt dan kennis met Dominique Ebben van Pro Persona en Saskia Henze van Forte Welzijn die deze training samen organiseren. Je kan vast jouw vragen of zorgen voorleggen. Samen wordt er gekeken of de cursus iets voor jou is.

Aanmelden of meer informatie nodig? Neem contact op met Dominique Ebben 06-13 11 08 19 / D.Ebbeng@propersona.nl of Saskia Henze 06-46 37 50 70 / saskia.henze@fortewelzijn.nl) of kom naar het informatiemoment!