Kids en Koffie Beek terug van vakantie

Lees voor
16 augustus 2019

Kids en Koffie Beek terug van vakantie

De zomer is al weer bijna voorbij en allerlei activiteiten worden weer opgestart. Zo ook Kids en Koffie in het kulturhus in Beek, dat elke woensdag tussen 8.30 uur en 11.00 uur wordt georganiseerd.

Deze ochtenden zijn bedoeld voor (groot)ouders en oppassen met (klein)kinderen van 0 tot 4 jaar. In de vakanties zijn ook oudere kinderen welkom. Ouders kunnen elkaar ontmoeten, ervaringen uitwisselen terwijl de kinderen spelen met het speelgoed wat aanwezig is.Gezellige, maar ook leerzame bijeenkomsten en activiteiten voor én door ouders samen met hun kinderen.

Op 21 augustus 2019 zal Ansje Pansje twee workshops verzorgen van “Muziek op Schoot”.

Muziek op Schoot is bedoeld voor jonge kinderen van 6 maanden tot 4 jaar methun ouders of grootouders. Tijdens de workshop van ongeveer 30 tot 40 minuten wordt samen met je kind of kleinkind gezongen en geluisterd naar allerlei verschillende liedjes. Ook worden er diverse beweegspelletjes gedaan. Er kan op die ochtend ook worden deelgenomen aan peutergym.

Lijkt je het leuk om samen met je kind of kleinkind mee te doen? Meld je dan aan via een mailtje naar petra.kregting@fortewelzijn.nl.Niet aangemeld? Dan kun je toch aansluiten op 21 augustus a.s. tussen 9.30 uur en 11 uur.
Een kopje koffie of thee kost € 1,-. Kijk ook eens op de facebookpagina Kids en Koffie Beek-Berg en Dal.