Kom naar Beleef Leuth

Lees voor
19 augustus 2022

Kom naar Beleef Leuth

Ben je nieuw in Leuth? Of woon je er al jaren en ben je benieuwd wat er nog meer allemaal te doen is Leuth? Kom dan op zondag 4 september naar Beleef Leuth! Kijk en maak kennis met verenigingen en vrijwilligersorganisaties (sport, cultuur en muziek). Zij presenteren tussen 12:00 en 17:00 uur op een zestal locaties wat er allemaal te doen is in je vrije tijd of waar je vrijwilligerswerk kunt doen. Je kan vanaf een van de zes locaties starten. Vanuit je startlocatie bepaal je zelf of en in welke volgorde je de andere vijf locaties bezoekt.

Cadeautje verdienen

Inwoners van Leuth hebben een flyer in de bus gekregen met op de achterkant een stempelkaart. Verzamel alle stempels op de locaties en lever de volle stempelkaart in bij de Vriendenkring. Kinderen krijgen bij inlevering van de stempelkaart een cadeautje. Heb je nog geen stempelkaart? Vraag deze dan op een van de locaties.

Loterij

Volwassenen kunnen meedoen aan de loterij. Per bezochte locatie krijg je een gratis lootje. Hiermee maak je kans op toffe prijzen. De uitreiking van de loterij vindt plaats rond 17 uur tijdens de gezellige afsluiting in de Vriendenkring met een hapje en een drankje.

Informatie

Voor de deelnemende locaties en meer info, kijk op de website www.laatleuthleven.nl

Forte Welzijn heeft dit initiatief ondersteunt. Heb je zelf een leuk idee voor je buurt maar weet je niet hoe je dit aan moet pakken? Neem dan contact op met een van de opbouwwerkers van Forte www.fortewelzijn.nl.