Leerlingen Montessori brengen Kerst naar het Groene Hart

Lees voor
22 december 2022

Leerlingen Montessori brengen Kerst naar het Groene Hart

Leerlingen van het Montessori College Groesbeek brachten woensdag 21 december Kerst naar Inloop en Ontmoeting het Groene Hart. De plek waar ouderen elkaar kunnen ontmoeten. Samen met de deelnemers van de Inloop gingen ze aan de slag met eten. Zo werden er heerlijke feestelijke gezonde hapjes gepresenteerd. Wethouder Irma van der Scheur bracht deze dag een bezoek om te ervaren hoe de leerlingen en deelnemers samenwerken.

Inmiddels zijn de leerlingen van het Montessori College Groesbeek twee keer per week te vinden bij Inloop en Ontmoeting het Groene Hart van Forte Welzijn. De leerlingen doen dan samen met de deelnemers van de Inloop verschillende activiteiten. Ze krijgen hierbij begeleiding vanuit zowel het Montessori College als de Inloop. Het Groene Hart geeft de leerlingen de ruimte om vaardigheden te leren vanuit hun eigen nieuwsgierigheid en talenten. “Het is mooi dat jong en oud op deze manier samenkomt en van elkaar leert.”, aldus Irma van der Scheur.

Inloop en Ontmoeting het Groene Hart

Mensen die eens het huis uit willen, graag gezelschap of een praatje willen maken of een keer samen met anderen iets leuks willen doen, kunnen terecht bij Inloop het Groene Hart. Dit is de plek waar ouderen elkaar kunnen ontmoeten. Gezellig een kopje koffie/thee drinken, lekker eten met anderen of meedoen met activiteiten, het kan bij Inloop het Groene Hart. De Inloop is te vinden in het gebouw De Kloostertuin in Groesbeek. Meedoen met activiteiten is vaak gratis.