Wie is jouw lichtpuntje?

  • Home
  • Wie is jouw lichtpuntje?
Lees voor

Wie is jouw lichtpuntje?

Ben jij ook zo blij dat je niet alles alleen hoeft te doen? De buurman die de voortuin bijhoudt, de via via vriendin die jou meeneemt naar de wandelclub. In de laatste week van januari heb je de kans om degene die jou helpt eens extra in het zonnetje te zetten. Woon je in de gemeente Overbetuwe dan kun je donderdag 25 januari een cadeautje ophalen om jouw lichtpuntje in je leven te bedanken. Meld je voor 16 januari aan via onderstaand formulier.

Ons opbouwwerk stimuleert dat mensen naar elkaar omkijken. Want op die manier maak je het elkaar al snel een stuk makkelijker. Soms kom je in contact met iemand via een vrijwilligersorganisatie. Maar het kan ook gaan om iemand uit de buurt die graag bijvoorbeeld even je gras wil maaien.

Op wie kan jij vaak rekenen, wie maakt jou leven net iets leuker

Misschien de vrouw die altijd een zak met kinderkleding doorgeeft. Of degene die de koffieochtenden in jouw buurt organiseert. De buurtheld die zorgt voor betere speelgelegenheden voor de kinderen. Laat merken dat je dankbaar bent voor deze hulp en geef hem/haar een gratis cadeautje.

Heb je een idee voor een activiteit. Of wil je iets veranderen in jouw wijk maar weet je niet hoe je dit aan moet pakken?

De opbouwwerkers van Forte helpen je graag verder. Zij zorgen dat je in contact komt met andere buurtbewoners en organisaties die je kunnen helpen. Ook kun je bij hen terecht als vereniging of dorpshuis. Zij kunnen je bijvoorbeeld vertellen hoe je nieuwe vrijwilligers vindt of een hoe je een nieuwe activiteit opzet.

Is het voor jou een groot probleem om zelf het cadeautje op te halen en wil je toch graag iemand bedanken, neem contact met ons op via: teamovbopbouwwerk@fortewelzijn.nl

Akram Ghorbani

Opbouwwerker
Overbetuwe
Hemmen en Randwijk
06 10 06 47 33

Gonneke Zoutendijk

Opbouwwerker
Overbetuwe
Elst en Valburg
06 26 16 79 37

Marleen Jansen

Opbouwwerker
Overbetuwe
Heteren en Driel
06-13 03 54 92

Masha Gromova

Opbouwwerker
Overbetuwe
Oosterhout en Slijk-Ewijk
06-13 15 91 76

Lies Vonk

Opbouwwerker
Overbetuwe
Herveld-Andelst
06-26 64 13 02