Maatjes gezocht voor vluchtelingen in Berg en Dal

Lees voor
27 juli 2017

Maatjes gezocht voor vluchtelingen in Berg en Dal

Forte Welzijn houdt zich sinds enige tijd bezig met de participatie van vluchtelingen in Berg en Dal. Voor het maatjesproject in Bergen Dal zijn wij op zoek naar sociale en betrokken vrijwilligers die het leuk vinden om vluchtelingen in Berg en Dal te begeleiden in hun nieuwe woonomgevingen samen te bouwen aan een netwerk.
Als vrijwillig begeleider en netwerkversterker ga jij, afhankelijk van de interesses, bijvoorbeeld samen naar de bibliotheek, markt, proefles van een sportvereniging of bij de buren op de koffie. Samen bouw je aan een netwerk tot de nieuwkomer zijn of haar draai heeft gevonden.

Wij bieden begeleiding door een projectmedewerker voor het leren van (nieuwe) vaardigheden en bekend raken met de mogelijkheden waar jullie samen naar toe kunnen., flexibele uren: ruimte om werkzaamheden naar eigen voorkeur in te delen en bijeenkomsten met andere maatjes.

Wil jij je aanmelden als maatje voor een nieuwe inwoner van Berg en Dal of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Anne de Jong via telefoonnummer 06 – 53 81 71 09 of mailen naar anne.de.jong@fortewelzijn.nl. Je kunt ook bellen naar het algemene nummer van Forte Welzijn : 085 – 040 60 66, bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 13.00 uur.