Mantelzorgcafé, aan tafel met…

Lees voor
23 januari 2023

Mantelzorgcafé, aan tafel met…

Mantelzorger zijn vraagt veel. Vaak doe je het uit liefde die je voor de ander voelt. Maar wat als dat niet meer lukt? Of als het toch allemaal teveel wordt? Met wie deel je dat dan?

Dinsdag 7 februari start het eerste Mantelzorgcafé in Elst weer. Het café is van 19:30 – 21:30 uur in Basisschool Stap voor Stap aan de Kruisakker (inloop vanaf 19.15 uur). Je kunt je aanmelden voor dit gratis café via www.fortewelzijn.nl/mantelzorgcafe.

Speciaal voor mantelzorgers uit de gemeente Overbetuwe is het Mantelzorgcafé. Een café waar je andere mantelzorgers onder het genot van een kopje koffie/thee met wat lekkers kan ontmoeten. Maar ook waar je antwoord krijgt op je vragen. Zoals wie jouw zorg over kan nemen omdat je even op adem moet komen of op vakantie gaat. Je hoort waar je recht op hebt als mantelzorger. Of voor een luisterend oor.

Aan tafel met organisaties
Tijdens dit Mantelzorgcafé kies je zelf met welke organisaties je aan tafel wilt. Er is een mantelzorgmakelaar, iemand van Home Instead, een praktijkondersteuner van de huisarts, een onafhankelijke cliëntondersteuner, de casemanager dementie, iemand van het Sociaal Team, MEE en de coördinator ouderenwelzijn en de mantelzorgcoördinator van Forte Welzijn aanwezig. Er wordt afgesloten met een hapje en een drankje.

Meer weten? Neem contact op met mantelzorgoverbetuwe@fortewelzijn.nl, of bel met Saskia Henze: 06-46 37 50 70