Mantelzorgcafé Overbetuwe over Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH)

Lees voor
2 september 2020

Mantelzorgcafé Overbetuwe over Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH)

Op maandag 28 september 2020 organiseert Forte Welzijn Mantelzorg Overbetuwe, in samenwerking met Stichting Gehandicaptenplatform Overbetuwe (SGO), een mantelzorgcafé met als thema: Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH). (De eerder aangekondigde activiteit in het Mantelzorgcafé met als thema ergotherapie, die gepland stond voor 14 september a.s., gaat niet door).

Wil je als mantelzorger weten hoe je het best de zorgvrager met een Niet Aangeboren Hersenletsel kunt ondersteunen? Hoe zit het met het ziekte-inzicht? Mogelijk zijn er karakterveranderingen waardoor je andere reacties krijgt dan je verwacht? Op deze en andere vragen geeft de gastspreker van deze avond, Neuropsycholoog mevrouw Everdien Tromp, informatie. Ook krijg je tips en adviezen. Ook is er gelegenheid tot het stellen van vragen. Kortom: een praktische avond! Je bent van harte welkom op deze interactieve avond.

In verband met de RIVM-maatregelen zijn we verplicht vooraf te vragen om je aan te melden en is er een maximaal aantal gasten toegestaan. Ook houden we rekening met de 1,5 meter regel. Natuurlijk kom je alleen als gezond bent en geen klachten hebt.

 

Het mantelzorgcafé vindt deze keer plaats in Onder de Toren, Sint Maartenstraat 34 in Elst en duurt van 19.30 uur tot 21.00 uur. Vanaf 19.00 uur staat de koffie klaar. We beginnen graag op tijd!

Voor meer informatie en aanmelden kun je contact opnemen met Marijke Arends, Forte Welzijn coördinator Mantelzorg Overbetuwe, telefoonnummer 06- 49 88 10 94 of mail naar mantelzorgoverbetuwe@fortewelzijn.nl
We kijken uit naar jouw komst!