Mantelzorgers in de schijnwerpers

Lees voor
2 november 2021

Mantelzorgers in de schijnwerpers

als mantelzorger ben je dag in, dag uit bezig met de zorg voor of zorgen over een naaste. Vaak vanuit liefde en met alle toewijding. Want zorgen voor, dat doe je toch gewoon? Het voelt vanzelfsprekend, maar Forte Welzijn vindt het van onschatbare waarde. Ben je bekend als mantelzorger bij de afdeling Mantelzorg Overbetuwe van Forte? Dan ontvang je rond de Dag van de Mantelzorg, woensdag 10 november, automatisch een blijk van waardering in je brievenbus. Daarnaast geeft Angelique den Engelsen van natuurgeneeskundige praktijk Gezond Goed gratis Reiki behandeling voor mantelzorgers op deze bijzondere dag. Deze behandeling is voor mantelzorgers die al bekend zijn bij Forte. Mail voor deze behandeling naar: info@gezondgoed.nu.

High Tea

Op zaterdag 13 november organiseert Forte ook een High Tea. Samen met Renate Buitenhuis van Thee van Toen zetten ze jou in de schijnwerpers. Samen met andere mantelzorgers kun je genieten van al het lekkers wat Renate je voorschotelt. Even tijd voor jezelf! De High Tea is van 15.00 tot 17.00 uur in Basisschool Stap voor Stap in Elst.
Wil je graag komen? Meld je dan voor maandag 8 november aan bij Saskia Henze via mantelzorgoverbetuwe@fortewelzijn.nl, of bel met 06-46 37 50 70.